Off yarina randevum var haber vericem size kizlar dua edin iyi haberlerle geleyimMerhba kızlar aynı problem bendede var bugün bende test yaptım negatıf cıktı
Can'ım doktora gıttnmıOff yarina randevum var haber vericem size kizlar dua edin iyi haberlerle geleyim
Gittim ve yine negatifi görüp geldimCan'ım doktora gıttnmı
Kısmet canım ıns olur sabredelımGittim ve yine negatifi görüp geldimprogestan yazdi beş gün kullanacakmisim on gun icinde regl olacakmisim malesef testte yapti emin olalim diye cikmadi iste
Psikolojik olarak yıprandımKısmet canım ıns olur sabredelım
InşaallahPsikolojik olarak yıprandım
Canım bu test yap sana burdan ne desek boş. Üstüne gormede olabilirLütfen yardımcı olursanız sevınırım
Rica ederim tatlım dikkatli ol ağır iş falan yapma bu dönemde biraz sabırla bekle bakalım inşallah eğer istiyorsan tabiki hayırlı haberlerini bekliyorum4 gün önce test yaptım negatıf çıktı mide bulantım flnda var acaba dedım üstüne görme olabilirmi dıye bi sormak istedım durduğum yerde hastane fln yok sımdı gıtmem de imkansız o yüzden buraya sormak istedım .tesekkur ederım anne kaz
Bebek varsa bile mide bulantısı bu kadar erken olmaz. Sadece göğüs hassasiyeti kaşıntı falan olur göğüs ucunda var mi öyle birşey sendeRica ederim tatlım dikkatli ol ağır iş falan yapma bu dönemde biraz sabırla bekle bakalım inşallah eğer istiyorsan tabiki hayırlı haberlerini bekliyorum
sadece agrı var sancı gıbı oluyo birAz sıs ama kasınma fln yok canımBebek varsa bile mide bulantısı bu kadar erken olmaz. Sadece göğüs hassasiyeti kaşıntı falan olur göğüs ucunda var mi öyle birşey sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?