Gebeliğe Hazırlık Kahverengi akıntı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Burcuysf

Guru
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2014
154
117
303
Merhabalar ben 15 şubatta adet olmam gerekiyordu ağrım da oldu ama sümüksü şeffaf akıntı kahverengilik vardı içerisinde ama adet olmadım dün de sildikçe peçeteyle kahverengilik bulaştı duşa girdim akıntım pembe oldu sonra tekrar kahve rengine döndü şimdide peçeteyle sildikçe kahverengi akıntım var anlamadım hiç pedim kirlenmiyor hiç bulaşmıyor acaba hamilelik belirtisi mi dün test yaptım idrarda akşam ama negatifti adet olsam çoktan sökülmem lazımdı adet sancım da Yok yardımcı olurmusunuz eşimle bebek çok istiyoruz başına böyle şeyler gelen var mı

Merhaba arkadasim aynı şeyi yaşadım bu ay benim bide kasiklarim agriyordu resmen yuruyemiyordum adetim gecikti evde test yaptım hep negatif çıktı yarin adetim gecikeli 10. Gün ver doktoruma gidicem inat ettim 4 gündür test yapmıyorum sen nasil oldun

Merhba kızlar aynı problem bendede var bugün bende test yaptım negatıf cıktı

Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım .bişey sormakta istiyorum kafam karıştı buraya danismak isterdim .bu ay regalım olması gereken tarıhten iki gün önce oldu ama sıyah ve kahverengı tarzında oldu az mıktarda oldu bide normal regalım 6 gün sürer ama 4 gün surdu cok karın kaşık bel agrım fln var üstüne görmüş olabilirmiyim

4 gün önce test yaptım negatıf çıktı mide bulantım flnda var acaba dedım üstüne görme olabilirmi dıye bi sormak istedım durduğum yerde hastane fln yok sımdı gıtmem de imkansız o yüzden buraya sormak istedım .tesekkur ederım anne kaz

Rica ederim tatlım dikkatli ol ağır iş falan yapma bu dönemde biraz sabırla bekle bakalım inşallah eğer istiyorsan tabiki hayırlı haberlerini bekliyorum

Rica ederim tatlım dikkatli ol ağır iş falan yapma bu dönemde biraz sabırla bekle bakalım inşallah eğer istiyorsan tabiki hayırlı haberlerini bekliyorum
Bebek varsa bile mide bulantısı bu kadar erken olmaz. Sadece göğüs hassasiyeti kaşıntı falan olur göğüs ucunda var mi öyle birşey sende

Kalbinde bir carpinti gibi şeyler oluyor mu bide kasiklarinda böyle ufak hareketlenme gibi şeyler oluyormuu batma gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…