tebrikler. akıntın devam ediyor mu? etmiyorsa yerleşme kanamasıdır. yine de en kısa doktora git.Kızlar bugün öğrendim bhcg 145 son adet tarihim 11 ocak sizce nasıl değerim adet günümde kahverrngi akıntım oldu bilen var mı?
inşallah sağlıklıdır. akıntı devam ediyorsa dinlen, kendini yorma. ilacını mutlaka kullanDoktor progestan verdi arkadaşlar haftaya keseyi görebiliriz dedi inşallah sağlıklı bir gebeliktir
Hayirli olsun tatlm. O akinti normal bendede oldu progesteran kullanica gecti. Rahat ol yerleşme lekesidir onlarKızlar bugün öğrendim bhcg 145 son adet tarihim 11 ocak sizce nasıl değerim adet günümde kahverrngi akıntım oldu bilen var mı?
Hayirli olsun tatlm. O akinti normal bendede oldu progesteran kullanica gecti. Rahat ol yerleşme lekesidir onlar
Çok teşekkür ederim kızlar ilk hamileliğim çok korkuyorum bhcg 145 sizce normal midir?Hayirli olsun.bende de oldu ama rengi kırmızıya dönmeye basladiydi. Düşük tehlikesi vardi bolca dinlen.bi yerlere uzanıyım alıyim deme.agir kaldırma. Belini yorma. Egilme çömel. Ayaklarını sıcak tut.dinlen ve ayaklarının altına devamli kirlent koy.insallah bişey olmaz
11 ocak son adet tarihimTabiki iyi bi değer ne kadarliksin.
Adetin kac gun gecikti bu deger ckti cnm ?Çok teşekkür ederim kızlar ilk hamileliğim çok korkuyorum bhcg 145 sizce normal midir?
O zaman degerin maşallah iyi tatlm. sikma canini11 ocak son adet tarihim
Iyi masallah2 gün geçti bugun yaptırdım
O zaman degerin maşallah iyi tatlm. sikma canini
yerlesme kanamasifir sikinti yapma ama progestani aksatmadan ic . Hayirli olsun :)Kızlar bugün öğrendim bhcg 145 son adet tarihim 11 ocak sizce nasıl değerim adet günümde kahverrngi akıntım oldu bilen var mı?