Kahverengi akıntı

Hamileliği boyunca hiç kanaması olmayanlarda var . Bendede bi kere az bi kanama oldu. Onlarda neden olmuyo.

Dünde gördüm tuvalete çıktıkça karşılaşıyorum korkuyorum( 145 iyi değer mi acaba?

Doktor progestan verdi arkadaşlar haftaya keseyi görebiliriz dedi inşallah sağlıklı bir gebeliktir

Doktor progestan verdi arkadaşlar haftaya keseyi görebiliriz dedi inşallah sağlıklı bir gebeliktir
inşallah sağlıklıdır. akıntı devam ediyorsa dinlen, kendini yorma. ilacını mutlaka kullan

benim ilk hamileliğimde adetim gecikince kahverengi akıntı başladı ama sürekli oluyordu sonra kanamaya döndü bir ay kadar da kahverengi akıntı, kanama devam etti. doktorum ilk gidişimden itibaren düşük tehlikesi var demişti.

Hayirli olsun.bende de oldu ama rengi kırmızıya dönmeye basladiydi. Düşük tehlikesi vardi bolca dinlen.bi yerlere uzanıyım alıyim deme.agir kaldırma. Belini yorma. Egilme çömel. Ayaklarını sıcak tut.dinlen ve ayaklarının altına devamli kirlent koy.insallah bişey olmaz

Hayirli olsun tatlm. O akinti normal bendede oldu progesteran kullanica gecti. Rahat ol yerleşme lekesidir onlar
Çok teşekkür ederim kızlar ilk hamileliğim çok korkuyorum bhcg 145 sizce normal midir?

daha cok yeni ama dikkatli ol.benimde iki hafta kahverengi akintim surdu az az sonra kanamaya donustu malesef 8 haftalik dusuk yaptim.seni korkutmak istemiyorum dikkat et diye soyledim.hayirli olsun.kimi insanlarin akintisi oluyor ama sorun yasamiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…