kahverengi akinti...

ebrykp

karagül
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2014
145
24
Merhaba arkadaslar. Yine ben. 8 haftalik gebeyim en son randevumde kesem görünmüstü sadece.Bugun iste biraz agir seyler kaldirdim eve geldigimde kahverengi kivamli akinti gelmisti. Birazda agrim var adet agrisi gibi. Normalde bu günlerde adettim. Cok korkuyorum düsük tehlikesi olabilir mi. Yada bu haftalarda normal mi cevaplarinizi bekliyorum tesekkürler simdiden ...

İş yapmamalısın kollamalısın kendini bırak dağılsın doktor ultrasonla bakması gerekiyo bunun birçok sebebi olabilir.

ilk haftalarda adet olacakmış gibi bu tarz akıntılar olabiliyor. Öncelikle muhakkak Doktorunuzla görüşün. Dinlenin ve ilişkiye girmeyin.
Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Canim ağır iş yapma şimdi bol su iç ve ayaklarını yukarı koyarak yat eğer devam ederse bi doktora gözük istersen ilaç verebilir belki

Ayni dertten bende muzdaripim ilk haftalar bendede kahe rengi akinti ardindan kan geldi dusuk tehlikrm var ilac kullaniyorm pisman olcagin seyler yapma dinlen bol bol allhim korusn bebeklerimizi saglicakla kalin

bencede dinlen agir kaldirma ilk 12 hafta cok tehlikeli dusuk riskin hep var 1kere kanamadan birsey olmaz ama devam ederse doktora git bu haftada kanama normal deyil.ben iki hafta kahverengi aktidan sonra kanama basladi 8 haftalik bebegimi dusurdum.benim bebegim gelismemisti.dikkatli ol bosver isi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…