• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kahverengi akıntı ???

shrpkdmr

Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2014
30
2
13
32
Mrb arkadaşlar ben 10 aydır hamile kalmayı istiyorum fakat olmuyor bu ay adet dönemim geldi yine ümitliydim fakat adet gunumden bir gün sonra kahverengi akıntı gelmeye başladı adet oldum zannettim fakat 2 gündür o kahverengi akıntı geliyor ve günde 2 damla belki geliyor ve çok koyu bir kahverengi acaba neden bu şekilde oluyor bilgisi olan varmı :(

Korkuyorum olumsuz bir sonuç çıkacak diye çünkü bebeği çok istiyoruz psikolojik olarak cok yiprandik

bence en kısa sürede jin.muayeneden geçin gebelik varsada öğrenirsiniz zaten enfeksiyon olabileceği aklıma geldi ama inşallah istediğiniz gibi olur herşey inşallah gebeliktir..

Dr ye gtmistim 2 ay önce ama jin muayene etmişti ve birçok test yapmıştıherşey normal demişti ama böyle devam ederse pazartesi gideceğim dr ye ınş dediğiniz gibi gebeliktir

Bugün idrar testi yapacağım ınş ondan çıkar bişey hamile olurum inşallah olmazsa pazartesi gideceğim dr ye

tariost: 37086205 .!.:
Kan testi oluyor şüpheyle kalmaktsnsa canım kesin öğrenirsin, bende 10 aylık evliyim seninle aynı durumdayım bizde istiyoruz ama nasip
Idrar testi yaptim fakat birşey çıkmadı :‘(

Canim bazi testler iyi olmuyo yanlis cikabiliyo bitane daha al gece hic lavobaya gitme aksamdan yat sabahki ilk idrarinla test yap kesin belle olur iyi marka al rabbim gonlune gore versin sabirrr...

beypazari, post: 37087999, member: 619911"]Canim bazi testler iyi olmuyo yanlis cikabiliyo bitane daha al gece hic lavobaya gitme aksamdan yat sabahki ilk idrarinla test yap kesin belle olur iyi marka al rabbim gonlune gore versin sabirrr...[/QUOTE]
Insallah ya pazartesi dr gideceğim kan testi yaptıracağım böyle devam ederse

ben de 10 aylık evliyimm...
tahlil sonucunu muhakkak bildir neymişşş :KK64: ben de salı günü ddoktora gidicem test mest artık ne yapar bilmiyorum.

Bendede bir kac ay adetten önce ve sonra koyu kahve rengi akinti olmustu cikolata kisti varmis bebne megersem:( ondan cocuk olmuyomus. Bide her doktor görmüyor kisti:( insallah sende öyle bisi yoktur.

Back