• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kahverengi akıntı

posedon

Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2014
40
3
18
Yumurtlama döneminde kahverengi akıntı yaşayanlar varmı? İlk kez başıma geldi. Çok endişeliyim.

Cikolata kisti olunca kahverengi akinti mi oluyor burcin.
Evet koyu kahve rengi yada siyaha dönük akinti oluyor adetten önce ve sonrasinda:(( benimde ilk defa basima geldi. Adet sancin varmi? Benim birden adet sancim olmaya basladi sol kasikta. Kendinde bi degisiklik hissettinmi?

Tam olarak hangi donemlerde oluyor burcin. Biraz anlatirmisin kac gun suruyo. Benim adet gunume tam 15 gun varken basladi. Ilk basta yumurtlamadan oldugunu dusunmustum ama hala gecmedi ve cok gerildim

Yani benim genelde adetten mesela bi 6-7 gün önce basliyo sonra adet bitiyo gene devam ediyo. Benim sol kasigim cok agriyo yada sizliyo kist sol tarafta ondan. Bence bi doktora görün kist kücükse dogumkontrol hapiyla yok edebilirsin. Erkenden ögrenmen iyi olur. Insallah hic burseyin yoktur...cocuk istiyosan bu kist hamile kalmana engel oluyor:( cikolata kisti.

Doktora gittim. Kist falan yokmus. Bazi kadinlarda ara donemlerde olabilirmis. Östrojen hormonuyla alakaliymis.

Doktora gittim. Kist falan yokmus. Bazi kadinlarda ara donemlerde olabilirmis. Östrojen hormonuyla alakaliymis.
Canım merhaba aynı durum şuan bende de var 11 gündür kahverengi akıntım devam ediyor. Yerleşme kanaması diyeceğim ama 1 yıldır doğum kontrol hapıyla korunuyoruz. Endişeliyim hala.

Ece en iyisi doktora gidip ultrason yaptirmak. Icin de rahat eder benim gibi gunlerce bosu bosuna stres yapmamis olursun.

Back