Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cikolata kisti olunca kahverengi akinti mi oluyor burcin.Cikolata kisti olabilir
Yerleşme kanaması olabilir mi
Yerlesme kanamasi icin yumurtlama doneminden sonra baya bi zaman gecmesi lazım. Akintim tam yumurtlama doneminde basladi
Eger yumurtan dollenmisse rahim icerisine yerlesirken bir miktar kanaman olabiliyo denizyerlesme kanaması nekı arkadaslar ben de grmustum klomen sonrası
Evet koyu kahve rengi yada siyaha dönük akinti oluyor adetten önce ve sonrasinda( benimde ilk defa basima geldi. Adet sancin varmi? Benim birden adet sancim olmaya basladi sol kasikta. Kendinde bi degisiklik hissettinmi?Cikolata kisti olunca kahverengi akinti mi oluyor burcin.
ama hamıle kalmadım kı neden olduuu bende anlmdmEger yumurtan dollenmisse rahim icerisine yerlesirken bir miktar kanaman olabiliyo deniz
benım ılk kahverengı geldı sonra ertesı gun normal adet kanması gıbı geldı ve kırmzıya donduuuEger yumurtan dollenmisse rahim icerisine yerlesirken bir miktar kanaman olabiliyo deniz
Canım merhaba aynı durum şuan bende de var 11 gündür kahverengi akıntım devam ediyor. Yerleşme kanaması diyeceğim ama 1 yıldır doğum kontrol hapıyla korunuyoruz. Endişeliyim hala.Doktora gittim. Kist falan yokmus. Bazi kadinlarda ara donemlerde olabilirmis. Östrojen hormonuyla alakaliymis.
yarın gidicem bakalım canımEce en iyisi doktora gidip ultrason yaptirmak. Icin de rahat eder benim gibi gunlerce bosu bosuna stres yapmamis olursun.
inşallah canım sağolasınGuzel haberle donersin insallah. Sonucunu bekliyorumm