kahverengi akıntı

samarr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2014
505
206
48
kızlar her zaman düzenlı adet olurum.adetımden yaklasık bir hafta önce kahverengı bır ıkı damla akıntı geldı adet oldum sandım ama bı daha gelmedı aksam tekrar aynısı oldu hıcbır adet belirtim olmadı cok agrım olur normalde. ıkıncı gun aksam yıne bır ıkı damla geldı bitti bi kaç gun. 2-3 gun sonra adet oldum. normalden daha fazla pıhtılı. böyle sorun yasayan var mı. doktora giden?:44::26:

canım bendede oldu aynısı bende yaşadım sonra kontrole gittimde kist çıktı dr ilaç verdi 1 ayda tekrar düzeldim.geçmiş olsun sende bi git istersen.

bendede tam tersi adetim 1 hafta erken geldi ömrümde ilk kez normalde hep geçirkir pco var ilk gün koyu kahverengiydi sonra açıldı derken kanama olarak devam etti ara vermeden .. kimisi kahverengi akıntıya kist belirtisi diyor kimisi daha önce atılamayan kan diyor kimiside döllenmeyen yumurta atılımı diyor hangisi doğru bilemiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…