Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaslar son adet tarihim 26 nisan bugun sabah kahverengi akinti vardi silerken bu neye isaret ondan sonra kesildi,adet olmadim daha boyle bir durum yasayan arkadaslar yardimci olabilir misinizi?cok tesekkurler
tesekkurler cevabin icin BLGS
sabah test yaptim negatif ama daha adet de olmadim 3 gun gecti...hayirlisi artik beklemedeyim:)
arkadaslar son adet tarihim 26 nisan bugun sabah kahverengi akinti vardi silerken bu neye isaret ondan sonra kesildi,adet olmadim daha boyle bir durum yasayan arkadaslar yardimci olabilir misinizi?cok tesekkurler
benimde adetim bittikten 10 gün sonra kahverengi 3 gün süren bir akıntım oldu bitti şimdi kasıklarım ve benim ağrıyo adet olmama da var sizce ne olabilir![]()
cok tuhaf bir durumla karsi karsiyayim bugun doktora gittim cunku acayip bel agrim ve birazda kanama vardi silerken.doktor yine idrar testi yapti. once negatif dedi sonra anlattim cuma gunu testte cok silik di ikinci cizgi o yuzden yeni baslayan bir hamilelik demisti.sonra ben kan alinmasini istedim cunku 11 gundur hamile degilsem nedir bu.kanima aldi iki gun sonra belli olacak kan alimi islemi bittikten sonra tekrar teste bakti ikinci cizgi gecikmeli yine cikti silik.offf iki gun daha bu belirsizlik devam edecek![]()
merhabalar evindelal benimeski nickim bildiru geldi yazdigim yaziyi hatirladim tarih 1mart sormusum kahve lekeler niye var diye 32martta test yapmistim testim pozitif cikmisti sanirim sizde hamilesiniz ki zaten 9 gun gecikmis test yapmadinizmiarkadaşlar bnimd bugun öle oldu kahverng akıntm oldu ama şmdi kesildi anlamadm gtti adetm 9 gun geckti dun gece de bş dnmesi ve mide bulantsı yasadm anladm gttı ndn bole oldu
yaptım 1 hafta önce negatif ti cnmmerhabalar evindelal benimeski nickim bildiru geldi yazdigim yaziyi hatirladim tarih 1mart sormusum kahve lekeler niye var diye 32martta test yapmistim testim pozitif cikmisti sanirim sizde hamilesiniz ki zaten 9 gun gecikmis test yapmadinizmi