• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kahverengi akıntı

sevval17

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2012
907
141
133
slm arkadaslar benim rahim ağzımda yara vardı biz onu 2 ay önce yaktırttık sonra ben adet oldum 18 gün sürdü onun üstüne 2 hafta sonra şimdi tekrar kahverengi pislik geliyor lavaboya gittiğim zaman kanla karısık geliyor normalde sadece kahverengi oluyor cok moralim bozuluyor acaba neden böyle oluyor bilgisi olan varmı

bu arada incir kürünü yapıyorum onunla bi alakası olabilirmi

Son düzenleme:
slm arkadaslar benim rahim ağzımda yara vardı biz onu 2 ay önce yaktırttık sonra ben adet oldum 18 gün sürdü onun üstüne 2 hafta sonra şimdi tekrar kahverengi pislik geliyor lavaboya gittiğim zaman kanla karısık geliyor normalde sadece kahverengi oluyor cok moralim bozuluyor acaba neden böyle oluyor bilgisi olan varmı

bu arada incir kürünü yapıyorum onunla bi alakası olabilirmi

merhaba sevval hanım öncelikle geçmiş olsun..benimde rahim ağzında yara vardı.doktorum benden öncelikle smear aldı. sonra yarayı yaktı.. kahverengi akıntı bende de olmuştu doktorum endişelenecek birşey olmadığını söyledi..dr 'unuza danışmanızı tavsiye edrim ( incir kürü için)

merhaba sevval hanım öncelikle geçmiş olsun..benimde rahim ağzında yara vardı.doktorum benden öncelikle smear aldı. sonra yarayı yaktı.. kahverengi akıntı bende de olmuştu doktorum endişelenecek birşey olmadığını söyledi..dr 'unuza danışmanızı tavsiye edrim ( incir kürü için)

bendende önce smear aldılar herhangi birsey cıkmadı yakıldıkta sonrakı ay kanamam 18 gün sürdü iki hafta sonra yine kanamam basladı kurum gibi geliyor sadece endişeleniyorum

üç defada tüp bebek denedim ilk ikiside sonuc negatif sonrakinde tuttu ama gelişemedi düştü acaba kullandıgım ilaçlar mı dengemi bozdu diyorum

incir ürü kullananlar ne gibi yararları oldu size... ben ara kanama yaptı diye korkuyorum devam etmeye

kızlar banada yardımcı olun benim adetim bitmişti eşimle malum olan oldu sonra tekrar gelmeye başladı hemde kıpkırmızı 2 gündür sürüyor lekelenmeler kaldı onlarda koyu renkte anlayamadım

kızlar banada yardımcı olun benim adetim bitmişti eşimle malum olan oldu sonra tekrar gelmeye başladı hemde kıpkırmızı 2 gündür sürüyor lekelenmeler kaldı onlarda koyu renkte anlayamadım

canım herhangi bi kür filan yapıyormusun hamile kalmak için dikkat et kamile olabilirsin veya kadınlarda olur bazen böyle hormonel bi düzensizliğin olmussa olabilir endişelenme ilişki sırasında agrı yoksa panik yapma varsa bi doktora görün

canım herhangi bi kür filan yapıyormusun hamile kalmak için dikkat et kamile olabilirsin veya kadınlarda olur bazen böyle hormonel bi düzensizliğin olmussa olabilir endişelenme ilişki sırasında agrı yoksa panik yapma varsa bi doktora görün

hayır cnm hiçbir kür yapmadım ağrımda yok acaba tam olarak bitmemişmiydi diye düşünüyorum ama niye kıpkırmızı gelsin ara kanamam olursa doktora gidicem sağol cnm cvbın için

durmadan kanamam oluyor ya ok canm sıkılıyor neden bu kanamaar bitmiyor ki kasıklarımda cok agrıyor bıcak batırır gibi sancılarım oluyor

Back