kahverengi akıntı

zeynebada

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2008
6.205
20
156
İstanbul
selam kızlar şiddetli karın agrım ve koyu kahverengi akıntım var bazen kokulu geliyo ve duşa giriyom paso rahatsız oluyomda bilgisi olan varmı neden olabilir böyle

Merhaba musyas eger dogum kontrol habı kullanıyorsan ondan olabılır degıstırmen gerekebılır yada mantar dır

of ya onada ilaç vericek emziren anneler içebiliyomu acaba gitmek şart devam ederse bakalım gerçi kaşıntı fala nhiç yok

Onu bılemıyorum anne olmadıgım ıcın bende de aynı durum olmustu 2kere 1.hap yuzunden degıstırmem gerektı 2.de mantar dı kasıntı bende de olmadı hatta bende sonra kan bıle oldu sen yınede doktora gıt rahatlarsın

bakıyım babaannemizin iş iyoksa yarın gidiyim cnm bebegimi bırakıp onla hastahaneye gitmek zor oluyo minik tutcak kimseyi bulamıyom zaten dsahiliyeye gidicektim gögüs kafesim çok sıkıştırıyo die onuda hallediyim aradan teşekkürler cnm

Bende de böyle bir akıntı oluyor, birkaç ayda bir ve genelde adetten sonra. Ağrı da oluyor. Doğum kontrol hapı da kullanmıyorum, bazıları ondan olabiliyor demiş. İnternetten araştırdım, kistten, iltihaba kadar bir sürü nedeni olabildiğini görünce feci korktum tabi hemen doktora gittim. Ultrasonla bakıldı, simir testi, kan tahlileri yapıldı. Ne çıktı dersiniz? HİÇBİRŞEY. Herşey gayet temiz ve normal. Tamamen yapısalmış. Anlamıyorum bu nasıl bir yapıysa artık. :sm_confused:

canım ne yaptın gıttın m ı Dr a

kızlar gidemedim bugün ya kızıma bakcak kimse bulamadım babaannesi erişte kesiyo bugün yarın rica edicem gidicem inşallah

bugün neolur olmaza test alcam tabi karnım 5aylıklar gibi çıktı ikigünde şişkinlik var üşüttüm sanırsam ama tedbiri almak şart bakıyım bişimi var yoksa orda

alla allah harbiden değişik bir yapıyısvarmış vucudunun cnm ozaman böyle bişi oldugunda korkmamanmı lazım ya herzaman aynısı olmazda dimi buda var beni,m ilk kez oldu bebegimde olmuştu bide geç döllneme olmuştu ama allah istiyene versin bebek için çok erken inş. degildir olursadaallahtan gelene kapımız açık ama korunuyoz gebe olcagımıda sanmıyom biyandan

kızlar jinekologa gidemedim ama kardiyolojiye gittim gögüs kafesim çok sıkıştırıyo die
doktora gittim muayene oldum sigara ,içiyonmu yok dedim kahve yıok dedim çay az ne içiyon dedi allahın suyunu dedim:)
peki stres varmı dedi o olmazmı tmm işte senin kalbinin sıkışma nedeni stresten
film yazdı ekg hemogram ok dedim aşagı indim anacıgım one kuyruk öyle filmde ayrı
ekgde ayrı hemogramda desen ucu bucagı gö...zükmüyo çıktım yukarı ee be doktorcugum şimdi stres yapmada göreyim dedim gülüyo:) adam bana
kafam esti hiçbirini yaptırmadan eve geldim bebegim yolumu gözlemiş film kuyrugunda ne işim var hayatım film olmuş benim:)

eee akıntı neoldu peki arkadaşım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…