Kahverengi akinti:(

Kancicegim

Aysima´nin Annesi:)
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2007
3.933
19
116
Diğer
slm arkadaslar ben 9,5 ay once sezeryanla dogum yaptim dogumdan sonra bir kez adet gordum bir daha gormedim.normalde benden beyaz renkte akinti gelirdi ara ara.ama bugun aksam uzeri bu akinti kahverengi oldu.biraz kasiklarimda da agri vardi..dogum kontrol hapi kullaniyorum ve emziriyorum.sasirdim kaldim ilk defa boyle bir akinti geldi acaba bilgisi olan varmi sebebi ne olabilir???

emzirirken dogum kontrol hapı kullanmak sakıncalı diye biliyorum ben....
akıntı eger koyu renkliyse bu iltihap oldugunu gosterir en azından doktorum boyle demişti doktora gorunmen sart bence

benim kullandigim hap emzirenler icin olanindan..
akinti koyu kivamda ve khverengi..
simdi gelmiyor aksam gelmisti biraz
daha once hic olmamisti iltihap falan mi oldu ki?
tekrar hamile olmak istemiyorum yaaa..
yarin sabah dr a gidicem ama bir de sizin fikrinizi alayim dedim..
tesekkurler.

hamile değilsindir tatlım ama enfeksiyon ve iltihap kapmış olabilirsin benimde öyle akıntım vardı enfeksiyon,iltihap çıktı ilaç kullandım ve 15-20 günde geçti geçmiş olsun

canim oyle soyleme. ben oyle aklimdan geceni soyledim. hic bir tecrubem yok o konuyla ilgili. bebek istiyorum ama ikisi de dustu bebeklerimin...
saglikli hayirli bir bebegim olsun da arkasindan gene hamile kalmaya raziyim. bebegi olmayan her kadin razidir... allahin verdigi hediyeler onlar. dogum kontrol hapi kullaniyormssun degilsindir herhalde ama olsan da ne guzel olur... yerim ben onlari.. iyi tarafindan bakmaya calis.. ne kadar kismetli oldugunun farkinda misin? klava:

canim biliyorum senin iyi niyetle soyledigini..
ama benim sezeryandan sonra dikislerim acildi cok cileler cektim ayni seyleri tekrar yasamak istemiyorum ve korkuyorum ustelik 1 sene hamile kalmamam gerek tehlikeli diye o yuzden hamile kalmak istemiyorum.senin icin de uzuldum Allah im sana da tez zamanda anne olmayi nasip etsin insallah...iki gun gelmedi akintim bugun yine geldi bir kasik agrisi esliginde.sanirim yine idrar yollarim iltihaplandi bende ara ara olurdu zaten...dr um tatile gitmis carsamba gelicekmis bakalim carsambayi beklicem artik..

canım üzülme..benimde kardeşim 9 buçuk ay oldu dogum yapalı.korkuyodu gecikti diye.o da ikinciye adet oldu bugün...dogfumdan sonra normaldir öyle şeyler..hem dedigin gibi dikkat et valla...yanlış anlaşılmasın ama kalırsan şuanda sezeryanlı oldugun için çok sakıncalı...kardeşim de korkuyordu hatta bi keresinde idrar testi yaptı pozitif gösterdi ama sonra hamile olmadıgı anlaşıldı...o da şimdi spiral düşüyor..yanlız merak ettim canım özelden yazarsan sevinirim...kullandıgın dogum kontrol hapının emzirenler için oldugunu söylemişsin..ama doktorlara hep sordu kardeşim,öyle bi hap önermediler??kafam karıştı şimdi benim.ilac hangisi özelden yazarsan sevinirim doktora sorarız en azından...bide kardeşimin migreni var d.k hapları iyi gelmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…