Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun canım. İstirahat et kendini çok yorma Allah korusun kırmızı taze kanaman olmadığı sürece de endişelenme ve bol sıvı tüketMerhaba şuan 7 haftalık gebeyim. 5.haftadan beri devamlı kahverengi akıntım devam ediyor.Dr sadece progestan verdi.Bu tarz durum ile karşılaşan oldu mu normal mi acaba
Hayır duymadım. Muayenem yarın.İnsallah yarın duyabileceğimbebeğin kalp atışını duymuşmuydun??
İnşallah güzel haberler alırsın :) sonucu buraya yazarsan sevinirim bizede bilgi olmuş olurHayır duymadım. Muayenem yarın.İnsallah yarın duyabileceğim
Hayır duymadım. Muayenem yarın.İnsallah yarın duyabibebeğin kalp atışını duymuşmuydun??
Çok teşekkür ederim.Yarın sonucu buradan paylaşırımİnşallah güzel haberler alırsın :) sonucu buraya yazarsan sevinirim bizede bilgi olmuş olur
Hadi inşallahHayır duymadım. Muayenem yarın.İnsallah yarın duyabi
Çok teşekkür ederim.Yarın sonucu buradan paylaşırım![]()
Merhaba, Kalp atışı duyduk çok şükür.bol bol su bol dinlenme, paketli gıdaların hepsi yasaklandı, kahvenin her türlüsü yasaklandı.Hadi inşallah![]()
Amin canım benim çok teşekkür ederim güzel dileklerin içinAyyyyyy çok mutlu oldum ya :) rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah
4+6’dan 8+3 ya da 8+4’e (tam hatırlayamadım) kadar her gün kahverengi akıntım oldu. doktorumun dediğine güvenip geçtim o yoldan sakin kalarak: kırmızıya dönmedikçe korkma, halen yerleşiyor.Merhaba şuan 7 haftalık gebeyim. 5.haftadan beri devamlı kahverengi akıntım devam ediyor.Dr sadece progestan verdi.Bu tarz durum ile karşılaşan oldu mu normal mi acaba
Benim önce kahve sonra pembe sonra kırmızı kan gelmeeyse başladı sonra regl oldum sanırım ama koyu kırmızı regl dediğim…10 gün oldumu bilmiyorum 3 haftalık gebelikte dış gebelik belirtisi olur mu ???4+6’dan 8+3 ya da 8+4’e (tam hatırlayamadım) kadar her gün kahverengi akıntım oldu. doktorumun dediğine güvenip geçtim o yoldan sakin kalarak: kırmızıya dönmedikçe korkma, halen yerleşiyor.
inşallah senin de durur yakında. biliyorum çok zor sakin kalmak.
bir de durduğu zaman “bir şey mi oldu da durdu” diye düşünmüştüm tabii:) stresi bitmiyor hamileliğin
canım inan bilemedim. ama regl olduysan dış gebelik iseydi bile korkmana gerek kalmamıştır sanırım. doktora gidebildin mi? ya da beta baktırdın mı?Benim önce kahve sonra pembe sonra kırmızı kan gelmeeyse başladı sonra regl oldum sanırım ama koyu kırmızı regl dediğim…10 gün oldumu bilmiyorum 3 haftalık gebelikte dış gebelik belirtisi olur mu ???
Çok şükür inşallah sorunsuz şekilde atlatırım4+6’dan 8+3 ya da 8+4’e (tam hatırlayamadım) kadar her gün kahverengi akıntım oldu. doktorumun dediğine güvenip geçtim o yoldan sakin kalarak: kırmızıya dönmedikçe korkma, halen yerleşiyor.
inşallah senin de durur yakında. biliyorum çok zor sakin kalmak.
bir de durduğu zaman “bir şey mi oldu da durdu” diye düşünmüştüm tabii:) stresi bitmiyor hamileliğin
Benim de kahverengi akintim oluyordu şükür bebeğim sağlıkla doğdu inşallah senin de öyle olacak kendini çok yorma bol bol dinlen progestan kullanMerhaba şuan 7 haftalık gebeyim. 5.haftadan beri devamlı kahverengi akıntım devam ediyor.Dr sadece progestan verdi.Bu tarz durum ile karşılaşan oldu mu normal mi acaba
İnşallah bende sağlıkla bebeğime kavuşurum çok endişem oluyorBenim de kahverengi akintim oluyordu şükür bebeğim sağlıkla doğdu inşallah senin de öyle olacak kendini çok yorma bol bol dinlen progestan kullan
Çok normal hormonlar yüzünden ben de o zaman sakin kalamıyordum sizin gibi ama inanın çok sık olan birşey bu doktor da endişe edecek birşey yok demiş siz ne kadar sakin olursanız ne kadar dinlenirseniz o kadar iyi.İnşallah bende sağlıkla bebeğime kavuşurum çok endişem oluyor![]()