• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kahverengi Akıntı

gargii34

Guru
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2014
26
11
288
Merhaba şuan 7 haftalık gebeyim. 5.haftadan beri devamlı kahverengi akıntım devam ediyor.Dr sadece progestan verdi.Bu tarz durum ile karşılaşan oldu mu normal mi acaba

Merhaba şuan 7 haftalık gebeyim. 5.haftadan beri devamlı kahverengi akıntım devam ediyor.Dr sadece progestan verdi.Bu tarz durum ile karşılaşan oldu mu normal mi acaba
Geçmiş olsun canım. İstirahat et kendini çok yorma Allah korusun kırmızı taze kanaman olmadığı sürece de endişelenme ve bol sıvı tüket 🙏🏻

4+6’dan 8+3 ya da 8+4’e (tam hatırlayamadım) kadar her gün kahverengi akıntım oldu. doktorumun dediğine güvenip geçtim o yoldan sakin kalarak: kırmızıya dönmedikçe korkma, halen yerleşiyor.

inşallah senin de durur yakında. biliyorum çok zor sakin kalmak.

bir de durduğu zaman “bir şey mi oldu da durdu” diye düşünmüştüm tabii:) stresi bitmiyor hamileliğin

4+6’dan 8+3 ya da 8+4’e (tam hatırlayamadım) kadar her gün kahverengi akıntım oldu. doktorumun dediğine güvenip geçtim o yoldan sakin kalarak: kırmızıya dönmedikçe korkma, halen yerleşiyor.

bir de durduğu zaman “bir şey mi oldu da durdu” diye düşünmüştüm tabii:) stresi bitmiyor hamileliğin
Benim önce kahve sonra pembe sonra kırmızı kan gelmeeyse başladı sonra regl oldum sanırım ama koyu kırmızı regl dediğim…10 gün oldumu bilmiyorum 3 haftalık gebelikte dış gebelik belirtisi olur mu ???

Benim önce kahve sonra pembe sonra kırmızı kan gelmeeyse başladı sonra regl oldum sanırım ama koyu kırmızı regl dediğim…10 gün oldumu bilmiyorum 3 haftalık gebelikte dış gebelik belirtisi olur mu ???
canım inan bilemedim. ama regl olduysan dış gebelik iseydi bile korkmana gerek kalmamıştır sanırım. doktora gidebildin mi? ya da beta baktırdın mı?
belki sadede kimyasal geçirdin

hiç bilmiyorum inanki, kimyasal gebeliği 4 gün geçirdim ve bu süreçte pıhtılar attım ve beta 1 hafta içinde düşmüştü ve normal gebelik testim negatife dönmüştü. Şuan hala pozitif görünüyorum

Çok şükür inşallah sorunsuz şekilde atlatırım 😢

Benim de kahverengi akintim oluyordu şükür bebeğim sağlıkla doğdu inşallah senin de öyle olacak kendini çok yorma bol bol dinlen progestan kullan

İnşallah bende sağlıkla bebeğime kavuşurum çok endişem oluyor 😢
Çok normal hormonlar yüzünden ben de o zaman sakin kalamıyordum sizin gibi ama inanın çok sık olan birşey bu doktor da endişe edecek birşey yok demiş siz ne kadar sakin olursanız ne kadar dinlenirseniz o kadar iyi.

Back