• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kahverengi akıntı

serminnyc

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2023
79
13
8
İlişkiden sonra kahverengi akıntı neden gelir sadece ufak ve daha sonra devam etmedi kist ya da miyom yok doktor kontrolüne gittim adetime 1 hafta var ve daha önce böyle bir durum yaşamadım kahverengi akıntı adetten 1 gün önce gelirdi sonra adet olurdum ama bu defa bir hafta önceden oldu gebelik ile alakalı olabilir mi implasyon kanaması falan yaşayan var mı bu durumu ?

İlişkiden sonra kahverengi akıntı neden gelir sadece ufak ve daha sonra devam etmedi kist ya da miyom yok doktor kontrolüne gittim adetime 1 hafta var ve daha önce böyle bir durum yaşamadım kahverengi akıntı adetten 1 gün önce gelirdi sonra adet olurdum ama bu defa bir hafta önceden oldu gebelik ile alakalı olabilir mi implasyon kanaması falan yaşayan var mı bu durumu ?
Normal bazen olabiliyor bu durum. Sürekli tekrar etmesi enfeksiyon kist ya da myom olabilir arada oluyorsa veya ilkse de normal merak etme. Gebelikle alakalı olacagını düşünmüyorum çünkü yerleşme kanaması genelde kırmızı pembe olur ha kahverengi de olabilir ama olsa dahi bu birkaç gün sürer

Back