- 2 Haziran 2024
- 3
- 0
- 1
- 24
- Konu Sahibi hatice0834
-
ayrıca zarım hala duruyor ve geri çekilme yöntemiyle ilişkiye girdikkızlar selamlar ben bi ilişkiye girdim 2 hafta önce ve gebelikten korkuyorum bu çarşamba yani 5 gün önce kahverengi bi akıntım oldu yerleşme kanımı diye korkuyorum ama hala bu kahverengi kandan geliyor adet olayım diye çok fazla uğraştım maydonoz sapı yedim kan sulandırıcı içtim acaba bunlardan dolayı olabilir mi bir de eklemeyi unuttum düzensiz bi şekilde adet oluyorum bazen 1 ay bazen 1.5 bazen 2 3 ayda 1 bazende daha erken baktığımda yerleştirme kanı bir kere oluyormuş veya 1 2 gün fakat 5 gündür kahverengi bi akıntım var korkuyorum acaba bilgisi olan var mıdır bu yerleştirme kanı mıdır adet olmamada 3 4 gün var sanırsam
Zarının durduğundan nasıl eminsin? Doktor kontrolüne mi gittin?ayrıca zarım hala duruyor ve geri çekilme yöntemiyle ilişkiye girdik
ya ilişkiyi zaten sürtme gibi yaptık kanama vs. olmadı hiç ondan dedimZarının durduğundan nasıl eminsin? Doktor kontrolüne mi gittin?
İlişki üzerinden 14 gün sonra yapilan testte sonuç çıkar, gebelik testi yapın. Aksiyon sevmiyorsanız bir daha korunun zaten gerçek bir ilişki olmadığı sürece gebelik çok düşük bir ihtimal. Bana göre mucize tabiya ilişkiyi zaten sürtme gibi yaptık kanama vs. olmadı hiç ondan dedim
Bir yıldır gerçek ilişki yapıp olmayan benim için deİlişki üzerinden 14 gün sonra yapilan testte sonuç çıkar, gebelik testi yapın. Aksiyon sevmiyorsanız bir daha korunun zaten gerçek bir ilişki olmadığı sürece gebelik çok düşük bir ihtimal. Bana göre mucize tabi
Olsun mu istiyorsun olmasın mıBir yıldır gerçek ilişki yapıp olmayan benim için de
Tabi ki olsun istiyoruzOlsun mu istiyorsun olmasın mı
İnşallah bir yılla kurtarırsin. Benim gibi 2-3 sene uzarsa sıkıntıTabi ki olsun istiyoruz
İnşallah ikimizede Tez zamanda nasip olsun sizin olmama sebebi var mıİnşallah bir yılla kurtarırsin. Benim gibi 2-3 sene uzarsa sıkıntıtez zamanda nasip olsun insallah
Bilinen tek sebep pcos. Tüp bebekle hamile kaldım şükür:) Sizin sebepsiz infertilite mi?İnşallah ikimizede Tez zamanda nasip olsun sizin olmama sebebi var mı
Amh değerim 1 geldi eşimde de sperm miktarı biraz düşük ama doktor sorun yok her şey normal demişti ikimiz için deBilinen tek sebep pcos. Tüp bebekle hamile kaldım şükür:) Sizin sebepsiz infertilite mi?
Bu arada hamile olmanıza çok sevindim rabbim isteyen herkese nasip etsin pcos olduğunuz için amh değeriniz yüksektir siziBilinen tek sebep pcos. Tüp bebekle hamile kaldım şükür:) Sizin sebepsiz infertilite mi?
Asilama falan denediniz mi yoksa henüz hiç doktorla tedaviye baslamadiniz mi?Amh değerim 1 geldi eşimde de sperm miktarı biraz düşük ama doktor sorun yok her şey normal demişti ikimiz için de
Yok aşılama yapmadık Hsg çektirdim bu ay sadece femera kullanacağız bu ayAsilama falan denediniz mi yoksa henüz hiç doktorla tedaviye baslamadiniz mi?
Evet sanırım yüksek dondurulmus 4 embriyom var henüz. Aşılama denedim 2 kere olmadı. Tüp bebeğe geçtim o şekilde elde ettim. ,Rabbim isteyen uğraşan herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallahBu arada hamile olmanıza çok sevindim rabbim isteyen herkese nasip etsin pcos olduğunuz için amh değeriniz yüksektir sizi
Hadi inşallah olumlu sonuç alırsınızYok aşılama yapmadık Hsg çektirdim bu ay sadece femera kullanacağız bu ay
Evet sanırım yüksek dondurulmus 4 embriyom var henüz. Aşılama denedim 2 kere olmadı. Tüp bebeğe geçtim o şekilde elde ettim. ,Rabbim isteyen uğraşan herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah
İnşallahHadi inşallah olumlu sonuç alırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?