Kahverengi akıntı?

heylily

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2013
105
72
Merhaba kizlar,yaklaşık 4 aydır bebek için uğraşıyoruz.
Bu ay adetim iki gün gecikti, bugün kahverengi bir akıntı geldi peceteye silince, devamı olmadı. Test yaptım silik bir çizgi var, doktora ancak haftasonuna randevu alabileceğim.
Benim bir de oğlum var, ancak o gebelikte hiç böyle akıntı, ağrı vs yaşamadım, o nedenle korkuyorum, acaba yerleşme kanaması mıdır, yoksa düşük gibi bir şey olabilir mi Allah korusun
Kasiklarimd ada çok ağrı var, bu şekilde ağrılı ve akıntılı gebelik başlangıcı yaşayan oldu mu?

Test de böyle

Eklentiler

• IMG_20230705_205635.jpg
    IMG_20230705_205635.jpg
    37,4 KB · Görüntüleme: 483
Test pozitif bence doktora gidin ihmal etmeyin sorun var ise öncesinde önlem alınır.
Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🌸🌸

Çok belirgin bence hamilesiniz ama yarın bi özel hastaneye gidin kan verin dr belki iğne verir kanama iyi birşey değil çünkü

Test pozitif bence doktora gidin ihmal etmeyin sorun var ise öncesinde önlem alınır.
Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🌸🌸
Amin çok teşekkür ederim, yarın kan vermek en iyisi haklısınız🌷

Kan verdiniz mi ?
Evet verdim, hamileymisim🙏🙏 dün de tekrar kontole çağırdı Dr, keseyi de gördük çok şükür, kanama için, kahverengi ise genelde eski bir kanama oluyor, kırmızı ya da pembe kanama sıkıntılı dedi doktorum. Allah isteyen herkese nasip etsin🙏🌺

Evet verdim, hamileymisim🙏🙏 dün de tekrar kontole çağırdı Dr, keseyi de gördük çok şükür, kanama için, kahverengi ise genelde eski bir kanama oluyor, kırmızı ya da pembe kanama sıkıntılı dedi doktorum. Allah isteyen herkese nasip etsin🙏🌺
Merhabalar, acaba kan degeriniz be cıkmıstı. Aynı yoldan gecmişiz de merak ettim

Merhaba, Beta HCG 617 çıkmıştı. Umarım siz de güzel haberler alırsınız🙏

X