• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kahverengi akıntı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Khvlkek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2020
121
-42
18
Kızlar adetime 5 gün kala kahverengi akıntım geldi bugün 7 gün oldu ve hala kahverengi akıntı adetim hala gelmiyor akıntılar da pede bile gelmiyor sadece peçetede , normalde pcosluyum düzensiz adet görüyorum adetim gelir mi ya da kahverengi akıntı adet yerine geçer mi ?

Kızlar adetime 5 gün kala kahverengi akıntım geldi bugün 7 gün oldu ve hala kahverengi akıntı adetim hala gelmiyor akıntılar da pede bile gelmiyor sadece peçetede , normalde pcosluyum düzensiz adet görüyorum adetim gelir mi ya da kahverengi akıntı adet yerine geçer mi ?
Canim ayni senin durumundaydim 2 gundur peceteye geliyordu simdi regli oldum akinti adet yerine gecmez kirmizi gormedikce insallah bebistir test yaptin mi

Canim ayni senin durumundaydim 2 gundur peceteye geliyordu simdi regli oldum akinti adet yerine gecmez kirmizi gormedikce insallah bebistir test yaptin mi
Canım test yapmaya yüreğim dayanmaz artık 2 senedir çabalıyorum şu an onun için umudum bile yok 🥺 uzun sürdü 7 gün oldu oruca kalkıcam ama geçmiyo kahverengi lekem ondan merak ettim 🥺

Canım test yapmaya yüreğim dayanmaz artık 2 senedir çabalıyorum şu an onun için umudum bile yok 🥺 uzun sürdü 7 gün oldu oruca kalkıcam ama geçmiyo kahverengi lekem ondan merak ettim 🥺
Valla bende ayniyim canim 2 sene oldu inan teste bakamadim tek cizgiydi zaten 2 saat sonrada reglim geldi kafada soru isaretleriyle zor oluyor 2 gundur kafam cok yogundu yinede sen bilirsin üzülme hepimiz ayni durumdayizzz bende bekliyorum ağladım sonra normal hayatima döndüm 🤣

Back