• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kahverengi akinti

Hulya4727

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2021
28
7
6
35
Merhabalar,
Adetime 5 gün kala vajinamdan kahverengi lekelenmeler geldi. Adet olucam diye düşündüm. Belim ve kasıklarımda ağrı meydana geldi. Göğüslerinde hassasiyet yok ama dolgunluk vardi. Iki gün kahverengi akinti ara ara az miktarda gelmeye devam etti. Rengi koyu kahve siyaha yakın. Bugün adetime 2 gün var ve kahverengi akinti beyaza döndü. Bel ağrısı ara ara devam E diyo.ve kasik ağrısı da az miktarda oluyo. Adetime iki gün var diye test de yapmak istemiyorum. Sizce bu durum nedir yasayan tecrubesi olan varmi.adet ten önce gelen kahverengi akinti kana dönüşür diye biliyorum.bende kesildi ve beyaza döndü. daha once 1 sene kadar önce kimyasal gebelik geçirdim. Cocuk sahibi olmak cok istiyorum. Bu arada gecen ay ki adetim cok yogun oldu ve 10 gun surdu. Normalde 5 gun surer.

Bu şekilde kahve akıntı ile gebelik öğrenmiştim. İnşallah güzel şeylerin habercisidir 😊

Pazartesi günü adetime 2 gün kala kan testi yaptım. Bhcg 0 cikti🥺
3 gün geçti hala adet olmadim.

Benimde 9. Günüm sadece kahverengi lekem var sadece bi kaç damla kırmızılık gördüm adet tarihim de 2 gün önceydi ve şu an beyaz akıntım var sizce adet miyim yoksa bitti mi?

Back
X