parmakla gebelik testi ilk defa duyuyorum :/ bende reglime 5 gün kala yaşamıştım yerleşme kanaması olabilir dediler ama peşinden regl oldum :) umutsuzluğa kapılmayalımHayırlı günler arkadaşlar. Çok mutsuzum. 2 yıldır evliyim. 1 yıldır korunmuyoruz. Gebe kalamadım. Gecen ay kimyasal geçirdim. Daha çok üzüldüm. Bu ay adetimd daha 5 gün var. Burda bi konu okudum parmakla gebelik öğrenme diye. Deniyim dedim anlayamadım. Arada 2 3 saat sonra kahverengi 2 3 parça şeklinde akıntı gördüm. Parmak testinden dolayımı gelmiş olabilir yada başka bi açıklaması varmı. Rabbim herkesin kucağını doldursun. Evimize bi neşe gelsin istiyorum. Mutsuzum. Aile olamadık. Keşke hamile kalsam en kısa sürede hayırlısıyla((
Parmak testiyle alakalı olduğunu sanmıyorum bence denk gelmiş, ki zaten parmak testi yüzünden kanayacak olsa bile kırmızı olurdu diye düşünüyorum. Umarım yerleşme kanamasıdır adete yakın olduğu için ilk aklıma o geldiHayırlı günler arkadaşlar. Çok mutsuzum. 2 yıldır evliyim. 1 yıldır korunmuyoruz. Gebe kalamadım. Gecen ay kimyasal geçirdim. Daha çok üzüldüm. Bu ay adetimd daha 5 gün var. Burda bi konu okudum parmakla gebelik öğrenme diye. Deniyim dedim anlayamadım. Arada 2 3 saat sonra kahverengi 2 3 parça şeklinde akıntı gördüm. Parmak testinden dolayımı gelmiş olabilir yada başka bi açıklaması varmı. Rabbim herkesin kucağını doldursun. Evimize bi neşe gelsin istiyorum. Mutsuzum. Aile olamadık. Keşke hamile kalsam en kısa sürede hayırlısıyla((
Ooo the QueenParmak testiyle alakalı olduğunu sanmıyorum bence denk gelmiş, ki zaten parmak testi yüzünden kanayacak olsa bile kırmızı olurdu diye düşünüyorum. Umarım yerleşme kanamasıdır adete yakın olduğu için ilk aklıma o geldi
Farzet ki hiç çocuğun olamayacak o zaman ne yapacaksın aile olamadık lafına takildim evet hepimiz evimize bi neşe gelsin mutlu olalım isteriz ama bunu bebeğe bağlamamalısın eğer aile içi başka sorunların varsa ve bebek gelince düzelir umuduyla istiyorsan yanlış düşünce olur eğer öyle bi problemin varsa bebekten önce onu düzelt çünkü evliliği kurtarmak için yapılan bebekler daha da sorun oluyor sonrası ama genel anlamda bebek konusundan dolayı mutsuzum diyorsan eğer toparlanin ve öyle düsünmeyin olumlu düşünün stres sıkıntı daha çok engel oluyor doktor tedavisine gidiyor musunuz eğer gitmediyseniz kontrollerinizi yaptırın derimHayırlı günler arkadaşlar. Çok mutsuzum. 2 yıldır evliyim. 1 yıldır korunmuyoruz. Gebe kalamadım. Gecen ay kimyasal geçirdim. Daha çok üzüldüm. Bu ay adetimd daha 5 gün var. Burda bi konu okudum parmakla gebelik öğrenme diye. Deniyim dedim anlayamadım. Arada 2 3 saat sonra kahverengi 2 3 parça şeklinde akıntı gördüm. Parmak testinden dolayımı gelmiş olabilir yada başka bi açıklaması varmı. Rabbim herkesin kucağını doldursun. Evimize bi neşe gelsin istiyorum. Mutsuzum. Aile olamadık. Keşke hamile kalsam en kısa sürede hayırlısıyla((
İnşallah yerleşme kanamasıdır. Bugun kendimi çok mutsuz üzgün ve aşırı sinirli hissediyorum. Bağırmak istiyorum içimdeleri boşaltmak.Parmak testiyle alakalı olduğunu sanmıyorum bence denk gelmiş, ki zaten parmak testi yüzünden kanayacak olsa bile kırmızı olurdu diye düşünüyorum. Umarım yerleşme kanamasıdır adete yakın olduğu için ilk aklıma o geldi
5 defa kadın doğumcuya gittim. Hiç sıkıntın yok dedi. Hormonlarım gayet iyi. Evlilikte problemim yol. İnsan bişeylerle uğraşmak ilgilenmek istiyorum. Ben çocuğu evlilik kurtarır gözüyle bakmıyorum. İlerde bana yoldaş dost arkadaşım olsun diye.Farzet ki hiç çocuğun olamayacak o zaman ne yapacaksın aile olamadık lafına takildim evet hepimiz evimize bi neşe gelsin mutlu olalım isteriz ama bunu bebeğe bağlamamalısın eğer aile içi başka sorunların varsa ve bebek gelince düzelir umuduyla istiyorsan yanlış düşünce olur eğer öyle bi problemin varsa bebekten önce onu düzelt çünkü evliliği kurtarmak için yapılan bebekler daha da sorun oluyor sonrası ama genel anlamda bebek konusundan dolayı mutsuzum diyorsan eğer toparlanin ve öyle düsünmeyin olumlu düşünün stres sıkıntı daha çok engel oluyor doktor tedavisine gidiyor musunuz eğer gitmediyseniz kontrollerinizi yaptırın derim
Olaya şu yönden bakalım hiç bir tedaviye gerek duymadan doğal akışta hamile kalabilmişsiniz. Evet sağlıksız olduğu için kimyasal gebelikle sonuçlanmış olabilir ama bundan sonra sağlıklı bir gebelik geçirme ihtimaliniz var. Lütfen silkeleyin kendinizi ve güzel düşünün. En kısa sürede hamilelik haberinizi duyarız inşallahİnşallah yerleşme kanamasıdır. Bugun kendimi çok mutsuz üzgün ve aşırı sinirli hissediyorum. Bağırmak istiyorum içimdeleri boşaltmak.
Rabbim sizede nasip etsinOlaya şu yönden bakalım hiç bir tedaviye gerek duymadan doğal akışta hamile kalabilmişsiniz. Evet sağlıksız olduğu için kimyasal gebelikle sonuçlanmış olabilir ama bundan sonra sağlıklı bir gebelik geçirme ihtimaliniz var. Lütfen silkeleyin kendinizi ve güzel düşünün. En kısa sürede hamilelik haberinizi duyarız inşallah
Aynen katılıyorumFarzet ki hiç çocuğun olamayacak o zaman ne yapacaksın aile olamadık lafına takildim evet hepimiz evimize bi neşe gelsin mutlu olalım isteriz ama bunu bebeğe bağlamamalısın eğer aile içi başka sorunların varsa ve bebek gelince düzelir umuduyla istiyorsan yanlış düşünce olur eğer öyle bi problemin varsa bebekten önce onu düzelt çünkü evliliği kurtarmak için yapılan bebekler daha da sorun oluyor sonrası ama genel anlamda bebek konusundan dolayı mutsuzum diyorsan eğer toparlanin ve öyle düsünmeyin olumlu düşünün stres sıkıntı daha çok engel oluyor doktor tedavisine gidiyor musunuz eğer gitmediyseniz kontrollerinizi yaptırın derim
Ahhhh ahhh aynı kader aile olamadık deme canım her çocugu olanda aıle olmuyor olsun ama bi aşk çocugunuz olur inşallah ikinizden bir parça Allahım hepimize nasip etsinHayırlı günler arkadaşlar. Çok mutsuzum. 2 yıldır evliyim. 1 yıldır korunmuyoruz. Gebe kalamadım. Gecen ay kimyasal geçirdim. Daha çok üzüldüm. Bu ay adetimd daha 5 gün var. Burda bi konu okudum parmakla gebelik öğrenme diye. Deniyim dedim anlayamadım. Arada 2 3 saat sonra kahverengi 2 3 parça şeklinde akıntı gördüm. Parmak testinden dolayımı gelmiş olabilir yada başka bi açıklaması varmı. Rabbim herkesin kucağını doldursun. Evimize bi neşe gelsin istiyorum. Mutsuzum. Aile olamadık. Keşke hamile kalsam en kısa sürede hayırlısıyla((
Eşime ve ailesine bebek haberi veremedim diye üzülüyorum. Ailenin ilk torunu olacaktı. Çok üzülüyorum her ay. Rabbim hayırlısını nasip etsinAhhhh ahhh aynı kader aile olamadık deme canım her çocugu olanda aıle olmuyor olsun ama bi aşk çocugunuz olur inşallah ikinizden bir parça Allahım hepimize nasip etsin
Üzülme canım elbette o güzel haberi vereceğin günde gelecek buna yürekten inanıyorum .Bende tam 1.5 yıl sonra hiç beklemedigim anda çift çizgiyi gördüm o kadar çok kadın aynı durumdaki hamile kalmak için uğraşan didinen . İnsan süreç uzayınca ümitsizliğe karamsarlığa kapılıyor bunlar çok normal insanız kimi gün karamsar olucaz kimi gün umutlu .Dilerim Rabbim tez vakitte sanada nasip etsin kuzumEşime ve ailesine bebek haberi veremedim diye üzülüyorum. Ailenin ilk torunu olacaktı. Çok üzülüyorum her ay. Rabbim hayırlısını nasip etsin(
Amin inşallah Allahım aratmasın hiç birimizi bende çok hayaller kuruyorum 7yıllık evlıyım ama hiç gebelik olmadıEşime ve ailesine bebek haberi veremedim diye üzülüyorum. Ailenin ilk torunu olacaktı. Çok üzülüyorum her ay. Rabbim hayırlısını nasip etsin(
Rabbim hepimize nasip etsin en kısa sürede selamete erdirsin. Gerçekten çok stresli süreçAmin inşallah Allahım aratmasın hiç birimizi bende çok hayaller kuruyorum 7yıllık evlıyım ama hiç gebelik olmadı
Bende çok uğraştım 1 sene boyunca . Afedersiniz ilişkiden sonra amuda bile kalktım. Bu kadar çabalara üzülüyorumÜzülme canım elbette o güzel haberi vereceğin günde gelecek buna yürekten inanıyorum .Bende tam 1.5 yıl sonra hiç beklemedigim anda çift çizgiyi gördüm o kadar çok kadın aynı durumdaki hamile kalmak için uğraşan didinen . İnsan süreç uzayınca ümitsizliğe karamsarlığa kapılıyor bunlar çok normal insanız kimi gün karamsar olucaz kimi gün umutlu .Dilerim Rabbim tez vakitte sanada nasip etsin kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?