• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kahverengi akıntı

medusa-a

Believe in yourself ⭐️
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2018
351
174
53
33
Hanımlar merhaba size bir konuda danışmak istiyorum. Şuan da adet dönemindeyim ama adetim kahverengi akıntı şeklinde geliyor. Bazen pedi çok az dolduracak kadar bazen de sadece peçeteye silince geliyor. Adetimde gecikme yok. Ama ben yine de yarın gidip hamilelik testi alacağım. Belki başına gelen olmuştur diye sormak istedim. Teşekkür ederim şimdiden

Hanımlar merhaba size bir konuda danışmak istiyorum. Şuan da adet dönemindeyim ama adetim kahverengi akıntı şeklinde geliyor. Bazen pedi çok az dolduracak kadar bazen de sadece peçeteye silince geliyor. Adetimde gecikme yok. Ama ben yine de yarın gidip hamilelik testi alacağım. Belki başına gelen olmuştur diye sormak istedim. Teşekkür ederim şimdiden
Yerleşme kanamasına çok benziyor

Yerleşme kanamasına çok benziyor
Bu işleri pek bilmiyorum sorduğum için kusura bakmayın ama eşimle en son bir ay önce birlikte olduk şuan ayrı şehirdeyiz iş sebebiyle bu kadar zaman geçmişken yerleşme kanaması oluyor mu?

%100 yerleşme kanaması bebek geliyor

Aynısı başıma geldi hayatımda ilk defa geçen aydan çatlamamış 25mm lik yumurtam olduğunu öğrendim doktora gittiğimde hamilelikten çok şüphelenmiştim ama ne yazık ki :(

Aynısı başıma geldi hayatımda ilk defa geçen aydan çatlamamış 25mm lik yumurtam olduğunu öğrendim doktora gittiğimde hamilelikten çok şüphelenmiştim ama ne yazık ki :KK43:
Geçmiş olsun her şeyin hayırlısı. Bende iki sene önce polikistik over hastasıydım ama atlattım. Bakalım bir kaç gün daha geçmezse doktora gideceğim mutlaka

Geçmiş olsun her şeyin hayırlısı. Bende iki sene önce polikistik over hastasıydım ama atlattım. Bakalım bir kaç gün daha geçmezse doktora gideceğim mutlaka
Yani umarım hamileliktir ama bu çok ihmale gelmeyecek bişey özellikle gebelik düşünüyorsanız her ay kıymetli o yüzden :) ben çok üzüldüm bu ayım boşa gittiği için ama tabi herşeyin hayırlısı Allah ne zaman nasip ederse o zaman zaten inşallah isteyen herkese tez zamanda nasip eder Rabbim..

ben de direkt %100 yazdım ama bende öyle olmuştu çünkü kızıma hamilyken adet olmam gereken gün kahverengi akıntı oldu yaklaşık 5 veya 6 gün sürdü eğer istiyorsan inş seninki de öyledir. Gecikmen yoksa bekle test yapma yarın

kaç gün geçti
Aslında şöyle söyleyeyim benim pek adet düzenim yoktur. İki sene önce pcos olduğumu öğrendim ama zamanla geçti. Geçen aya bakarsam en fazla iki üç gün geçmiştir. O yüzden hamileliğe pek emin olamadım. Yakın zamanda eşimle bir birlikteliğimde olmadı çünkü yerleşme kanaması kaç gün sonra oluyor pek bilgim yok.

bende de aynısı oldu geçen iki ay önce ancak sonraki ay yine adet oldum yani hamilelik olmayabilir bence doktora gitseniz iyi olur hayırlısı olsun :)
Bakalım pek hamileliği düşünmüyorum ama allahtan tabi ki olursa da mutlu olurum 😊 yarın öğrenicez bakalım

Yani umarım hamileliktir ama bu çok ihmale gelmeyecek bişey özellikle gebelik düşünüyorsanız her ay kıymetli o yüzden :) ben çok üzüldüm bu ayım boşa gittiği için ama tabi herşeyin hayırlısı Allah ne zaman nasip ederse o zaman zaten inşallah isteyen herkese tez zamanda nasip eder Rabbim..
Amin canım inşallah 😊

Bakalım pek hamileliği düşünmüyorum ama allahtan tabi ki olursa da mutlu olurum 😊 yarın öğrenicez bakalım
Merhaba test yaptın mı benımde adetıme uc gün var kahverengı lekeler var sarıydı uc gun önce basladı bugün kahverengıne döndü

Merhaba test yaptın mı benımde adetıme uc gün var kahverengı lekeler var sarıydı uc gun önce basladı bugün kahverengıne döndü
Merhaba evet bugün test yaptım negatif çıktı. Ben çok hamile olduğumu düşünmüyordum zaten. Benim adetten önce değil adetimin olacağı gün başladı kahverengi akıntılarım. Yerleşme kanaması adetten önce oluyormuş internette öyle okudum ama için rahat etsin diye test yaptım. Bence sizde bekleyin bir kaç gün adetiniz gününü geçsin sonra test yapın be olur ne olmaz.

Merhaba evet bugün test yaptım negatif çıktı. Ben çok hamile olduğumu düşünmüyordum zaten. Benim adetten önce değil adetimin olacağı gün başladı kahverengi akıntılarım. Yerleşme kanaması adetten önce oluyormuş internette öyle okudum ama için rahat etsin diye test yaptım. Bence sizde bekleyin bir kaç gün adetiniz gününü geçsin sonra test yapın be olur ne olmaz.
Ya sarı basladı akıntım adete bı hafta kala bugün kahverengiye döndü persembe adet günüm çok mıdem bulanyor sabahları gogusum arada sızlıyor adet olacak gibi karnıma sancı giriyor ara ara psıkolojık mı dyorum valla değil ☺️ Tesekkr ederm bu arada

benim de geçtiğimiz aylarda 2-3 ay süreli ilk gün yoğun kahverengi akıntı ile başlayıp sonra kırmızıya döndü. belki sizin de kırmızı kanamaya dönebilir. lk kahverengi geldiğinde yerleşme kanamasıdır diye umutlanmıştım haliyle.
bende olan kahverengi akıntının sebebi rahim ağzında olan endometriosismiş. tabi sebebi kişiden kişiye farklılık gösterir. yakın zamanda kontrole gitmediyseniz doktor kontrolü ve smear faydalı olabilir.

Ya sarı basladı akıntım adete bı hafta kala bugün kahverengiye döndü persembe adet günüm çok mıdem bulanyor sabahları gogusum arada sızlıyor adet olacak gibi karnıma sancı giriyor ara ara psıkolojık mı dyorum valla değil ☺️ Tesekkr ederm bu arada
İnsan öyle oluyor tabi. Allah gönlünüze göre versin inşallah. Rica ederim ne demek 😊☺️

Back
X