• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kahverengi akıntı

Cnarrr3525

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2020
937
255
53
26
Arkadaşlar merhaba iki gün önce beta hcg değerim 1.20 idi şuanda bat ıma 3 gün var kahverengi akıntımın geldiğini farkettim sizce hamilelik olabilir mi dünde enfeksiyon için fitil atmıştım ondan olabilir mi kafam çok karışık lütfen yazarmısınız

Aslında benim de bu konuyla ilgili bir sorum var eğer yerleşme kanaması ise yine de hani yatıp dinlenmeniz gerekiyor mu?

Arkadaşlar merhaba iki gün önce beta hcg değerim 1.20 idi şuanda bat ıma 3 gün var kahverengi akıntımın geldiğini farkettim sizce hamilelik olabilir mi dünde enfeksiyon için fitil atmıştım ondan olabilir mi kafam çok karışık lütfen yazarmısınız
Bata 4 gün kala idrarda normal testler ile çift çizgiyi gördüm.kan verdim beta HCG 254 çıktı. Kan testinden bir gün sonra kahverengi leke gelmeye başladı ara ara çok az 4 5 saatde bir. Şuan bir sorun yok 5+3 hamileyim keseyi gördük çok şükür. İnşallah yerleşme kanamasıdır sizinde hamilesinizdir

Bata 4 gün kala idrarda normal testler ile çift çizgiyi gördüm.kan verdim beta HCG 254 çıktı. Kan testinden bir gün sonra kahverengi leke gelmeye başladı ara ara çok az 4 5 saatde bir. Şuan bir sorun yok 5+3 hamileyim keseyi gördük çok şükür. İnşallah yerleşme kanamasıdır sizinde hamilesinizdir
İnşallah tekrar hayal kırıklığına uğramamak için beklicem adetimin geçmesini dua edin çok teşekkür ederim 🙏

Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin 🤲 peki yerleşme kanamasında dinlenmeniz gerekti mi?

Amin çok teşekkür ederim 🙏 hiç dinlenemedim. O gün kpss önlisans sınavı vardı 60 km yol git gel sınava gir yorucu bir gündü fakat bir problem olmadı

İyi akşamlar sizde durumlar nasıl

İyi akşamlar sizde durumlar nasıl
Şuanda henüz regli olmadım 1 günüm var ama göğüslerim çatlicak gibi ve dünde hafif pembemsi kanama geldi birdahada gelmedi anlayamadım gecikince test yaptırayım diyorum kendimi zor tutuyorum test yapmak için 😊

Testi bu akşam yapma yarin sabah yap canim. Bende öğrenmeden önce fitil kullanmistim merak etme etkilemiyor yani. O kadar fitil aldim hic kahve akintim olmadi. Sadece ben yumurtlarken oluyordu ama ssn yumurtlamada degilsin. Ya gebelik var ya da iltihap. Umarim hamilesindir. Ben adetime bir gün kala akşam yapmiştim negatif çıkmıştı. Bat sabah yapinca pozitif çikti. İlk idrar önemli🥰😊

Testi bu akşam yapma yarin sabah yap canim. Bende öğrenmeden önce fitil kullanmistim merak etme etkilemiyor yani. O kadar fitil aldim hic kahve akintim olmadi. Sadece ben yumurtlarken oluyordu ama ssn yumurtlamada degilsin. Ya gebelik var ya da iltihap. Umarim hamilesindir. Ben adetime bir gün kala akşam yapmiştim negatif çıkmıştı. Bat sabah yapinca pozitif çikti. İlk idrar önemli🥰😊
Maalesef yaptım tek çizgi çıktı ama erken gebelik testi ile yaptım farkediyormu 😒

Eklentiler

• IMG_20201106_170111.webp
    IMG_20201106_170111.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 33
Maalesef yaptım tek çizgi çıktı ama erken gebelik testi ile yaptım farkediyormu 😒
Ben normal yapmistim aynen böyle olmustu saatler sonra ikinci çizgi çıkmıştı. 10 dk sonra çıkan sonuçlar geçersiz oldugu icin aldırış etmedim ertesi gün hemen cikmşsti pozitif. Yarin ilk yada ikinci idrarla yapin normal testlerden varsa cikar

Back