- 14 Ocak 2020
- 979
- 532
- 53
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Enfeksiyon yada zorlama olablir dönem dönem bendede o şeklde akntı olur kötü kokulu hatta bazen kasık ağrısı eşlk edyor bende sonra kendiliğinden yok oluyor kist vs yok bende dr sordum bununla ilgili önemsemedi korkulacak bşey olmadıgını söyledi :)Merhaba kızlar. Adete 12 gün kala yani dün ilişki sonrası kahverengi akıntım oldu bugün de devam ediyor. Çocuk da düşünüyorum ama bu kadar erken yerleşme kanaması olmaz diye biliyorum sebebi ne olabilir sizce yaşayan var mı daha önce?
Yaa ben sürekli topicleri okuyorum sizi de sık görüyordum şimdi hamile olduğunuzu okuyunca arkadaşım hamile olmuş gibi sevindimCanım ben bugun hamile oldugumu ogrendim bende ilişkideen sonra pembe akıntı oldu ama devamı gelmedi kahverengi oldugunu da duydum ama bukadar erken değil daha yerlesme olmamıs Tır ki 12 gun varsa bu dediğin bitek adet bitimi yumurtlaamıssan olabilir erken dollenme yani
Allah razı olsun darısı size insallahYaa ben sürekli topicleri okuyorum sizi de sık görüyordum şimdi hamile olduğunuzu okuyunca arkadaşım hamile olmuş gibi sevindimsağlıkla alın kucağınıza inşallah
Bi duanızı alırım inşallah cok sağ olunAllah razı olsun darısı size insallah![]()
Umarım korkacak bişey yoktur bende en kötü kisttirEnfeksiyon yada zorlama olablir dönem dönem bendede o şeklde akntı olur kötü kokulu hatta bazen kasık ağrısı eşlk edyor bende sonra kendiliğinden yok oluyor kist vs yok bende dr sordum bununla ilgili önemsemedi korkulacak bşey olmadıgını söyledi :)
Canım ben bugun hamile oldugumu ogrendim bende ilişkideen sonra pembe akıntı oldu ama devamı gelmedi kahverengi oldugunu da duydum ama bukadar erken değil daha yerlesme olmamıs Tır ki 12 gun varsa bu dediğin bitek adet bitimi yumurtlaamıssan olabilir erken dollenme yani
Anladım yumurtlama da olabilir buBu haberi almanın darısı bize inşallah. Bende bu kadar erken yerleşme olmayacağını düşündüğüm için korktum
Kahverengi ve 2 gün devam eder miAnladım yumurtlama da olabilir bu
3 gün bile eder yumurtlama kanaması yasandıgı zaman kaliteli yumurta var demek oluyormus guzel değerlendirn benceKahverengi ve 2 gün devam eder mi
1 yıl olmak üzere umarım olur artık3 gün bile eder yumurtlama kanaması yasandıgı zaman kaliteli yumurta var demek oluyormus guzel değerlendirn bence![]()
Ben hsg cekildim bende 3 yıldır beklıyorum hsg cekişdiniz mi hiç1 yıl olmak üzere umarım olur artık
Evet ocakta çekildim benim ve eşimin de bütün tahlilleri yapıldı hiçbir sıkıntı yok şükür neden olmuyor bilemiyorumBen hsg cekildim bende 3 yıldır beklıyorum hsg cekişdiniz mi hiç
İnsallah en kısa zamanda Rabbim nasip ederEvet ocakta çekildim benim ve eşimin de bütün tahlilleri yapıldı hiçbir sıkıntı yok şükür neden olmuyor bilemiyorum
İnşAllah isteyen herkese nasip eder sizde inşallah sağlıkla alın kucağınızaİnsallah en kısa zamanda Rabbim nasip eder