- 14 Ocak 2020
- 979
- 532
- 53
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
adet duzenlı dahı olsa adetten hemen sonra yumurtlamak mumkun dolayısıyla ılla adete yakın yerlescek dıye bı kaıde yok. boyle durumda erken dollenme olmus olur.. kahve rengı akıntıyı kıst de yapar sadece yerlesmeden olmaz merakınızı gıdermek amacıyla 2 gun sonra ıdrar testı yapın . varsa cıkacaktr.Merhaba kızlar. Adete 12 gün kala yani dün ilişki sonrası kahverengi akıntım oldu bugün de devam ediyor. Çocuk da düşünüyorum ama bu kadar erken yerleşme kanaması olmaz diye biliyorum sebebi ne olabilir sizce yaşayan var mı daha önce?
İdrar testi bu kadar erken çıkar mı?adet duzenlı dahı olsa adetten hemen sonra yumurtlamak mumkun dolayısıyla ılla adete yakın yerlescek dıye bı kaıde yok. boyle durumda erken dollenme olmus olur.. kahve rengı akıntıyı kıst de yapar sadece yerlesmeden olmaz merakınızı gıdermek amacıyla 2 gun sonra ıdrar testı yapın . varsa cıkacaktr.
yerlesme kanaması mı bu demıs o yuzden dedım merakını gıdermek ıcın test yap yerlestıkten bı kac gun sonra cıkıyor ıdrarda da o yuzden, normal sartlarda yenı yumurtlama zamanındann gecıyorİdrar testi bu kadar erken çıkar mı?
Teşekkür ederimyerlesme kanaması mı bu demıs o yuzden dedım merakını gıdermek ıcın test yap yerlestıkten bı kac gun sonra cıkıyor ıdrarda da o yuzden, normal sartlarda yenı yumurtlama zamanındann gecıyor
Anladım teşekkür ederim. Kist var demişti doktor o yüzden bu ay ilaç falan da vermedi. Normalde de adet öncesi göğüs hassasiyeti olur adet olunca geçerdi. Geçen adette ağrılar dinmedi şu an 11 gün var ve hassasiyet tam devam. Korkma sebeplerim bunlar kötü bişey vardır diyeadet duzenlı dahı olsa adetten hemen sonra yumurtlamak mumkun dolayısıyla ılla adete yakın yerlescek dıye bı kaıde yok. boyle durumda erken dollenme olmus olur.. kahve rengı akıntıyı kıst de yapar sadece yerlesmeden olmaz merakınızı gıdermek amacıyla 2 gun sonra ıdrar testı yapın . varsa cıkacaktr.
Anladım teşekkür ederim. Kist var demişti doktor o yüzden bu ay ilaç falan da vermedi. Normalde de adet öncesi göğüs hassasiyeti olur adet olunca geçerdi. Geçen adette ağrılar dinmedi şu an 11 gün var ve hassasiyet tam devam. Korkma sebeplerim bunlar kötü bişey vardır diyeadet duzenlı dahı olsa adetten hemen sonra yumurtlamak mumkun dolayısıyla ılla adete yakın yerlescek dıye bı kaıde yok. boyle durumda erken dollenme olmus olur.. kahve rengı akıntıyı kıst de yapar sadece yerlesmeden olmaz merakınızı gıdermek amacıyla 2 gun sonra ıdrar testı yapın . varsa cıkacaktr.
Erken adet olabilirsiniz. Sanırım mayıs ayıydı bende de öyle oldu.Anladım teşekkür ederim. Kist var demişti doktor o yüzden bu ay ilaç falan da vermedi. Normalde de adet öncesi göğüs hassasiyeti olur adet olunca geçerdi. Geçen adette ağrılar dinmedi şu an 11 gün var ve hassasiyet tam devam. Korkma sebeplerim bunlar kötü bişey vardır diye
Bu kadar erken yerleşme kanaması ben de hiç duymadım canım ama Rabbim nasip etsin inşallah ☺
Umarım sıkıntı yokturErken adet olabilirsiniz. Sanırım mayıs ayıydı bende de öyle oldu.
Oldum daErken adet olabilirsiniz. Sanırım mayıs ayıydı bende de öyle oldu.