- 1 Aralık 2015
- 349
- 97
- 98
- 33
- Konu Sahibi Songulipek
-
Miyom, polip, kist olabilir. Geçmezse mutlaka vakit kaybetmeden bir doktora gidin. Allah korusun kötü bir şey de olabilir. Korkutmak istemem ama benim de aynı şikayetim vardı. Doktor hiç bir sorun bulamayınca rahimden ve rahim ağzından 5parça aldı cuma günü . Patoloji sonucumu bekliyorum. Allah şifa versin. Umarım önemsiz bir şeydir.
.Allah korusun canım Allah size de şifa versin geçmiş olsun.
Ben de bu ay aynısını yaşadım ve maalesef erken düşük yaptımihmal etmeyin
Benim adetten 4 gün önce acayip ağrım oldu sağ kasığım dan ayak bileğime kadar sonra hafif lekelenme oldu pembe. Test yaptım pozitif çıktı sonra takip ettim 2 güne bir az artış gösterdi sonra da az düştü hcg. O sırada hafif sağ tarafta ağrılarım devam etti. Kahverengi akıntılarım da devam etti. Adetimin geciktiği 4. Günde de kanamam başladı. İnşallah tekrar yaşamazsın canım inşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsin.Hadi yaa çok üzüldüm canım çok geçmiş olsun bende 6 ay önce düşük yaptım kürtaj oldum acını anlayabiliyorumbelirtilerin var mıydı peki? Kaç gün boyunca kanaman oldu? Korktum şu an yarın test yapicam bakalım hamile olabileceğimi sanmıyorum da ne olur ne olmaz
Benim adetten 4 gün önce acayip ağrım oldu sağ kasığım dan ayak bileğime kadar sonra hafif lekelenme oldu pembe. Test yaptım pozitif çıktı sonra takip ettim 2 güne bir az artış gösterdi sonra da az düştü hcg. O sırada hafif sağ tarafta ağrılarım devam etti. Kahverengi akıntılarım da devam etti. Adetimin geciktiği 4. Günde de kanamam başladı. İnşallah tekrar yaşamazsın canım inşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsin.
Test yap Bi an önce canım önlem alınırHmmm inşallah sende bir daha yaşamazsın canım benim ağrım yok ama hala kahverengi kanama devam ediyor offff
Test yap Bi an önce canım önlem alınır
Anladım canım öğrenmiş olursun. Hayırlısı olsun hakkında yaz burayaBirazdan dışarıya çıkıcam canım alcam test ama dediğim gibi sanmıyorum hamile olduğumu belki adet oluyorumdur veya sökülemiyorumdurteşekkür ederim cevabın için
Sonuç. Ne oldu canımAnladım canım öğrenmiş olursun. Hayırlısı olsun hakkında yaz buraya
Endometriozis kist olabilir yani çikolata kistiSelam kızlar hemen konuya girmek istiyorum. Benim yaklaşık 7-8 gündür kahverengi akıntım var azar azar, adetten 3 gün önce, bir kez gelmişti adetim geçtikten sonra tekrar geldi. Ben adet oldum sandım (Hastaneye gidemiyorum şu an için) hala da gelmeye devam ediyor niye böyle oldu anlamadımhamile olsam bu kadar gelmezdi herhalde yarın bir test alıp yapicam yine de. Var mı benim gibi olan??
Konu sahibi ben değilim canım bilmiyorum ama benim ki dış gebelikmiş daha yeni düşürdümSonuç. Ne oldu canım
Kusura bakma canım yazamadım üzerinden bayağı geçti ama yine de söyleyim. Test falan yapmamıştım. baktım hala devam ediyor doktora gittim kan testi yapıldı gebe değildim ilaç falan verildi şükür ilaçla durdu geçtiSonuç. Ne oldu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?