• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kahverengi akıntı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

papatyaserim

☀️☀️☀️
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2019
103
83
48
Selam kızlar ilk defa böyle bi ağrı çektim kasık ve rahim ağrısı 28 günde bir olurum fix yumurtlamamdan iki hafta sonra adet olurum nitekim öyle oldu fakat koyu kahverengi yoğun bir akıntım var adet denilir mi bilmiyorum buna da. İki gün önce test negatif çıkmıştı. Başına böyle bi durum gelen var mı??

Ben bu ay adetten 2 gün önce idrar testi yaptım silik pozitif çıktı.Sonra adet günümü bekledim adet günümde de 2 tane günlük pedi dolduracak kadar kahveremgimsi pembemsi akıntım oldu o akşam test yaptım net pozitif çıktı.4 gün kadar leke leke devam etti doktora gittiğimde 775 çıktı değerim doktorum yerleşme kanaması yaşamışsın dedi ben test yapmasam adet oldum ama az geldi zannederdim bir test yap derim

Ben bu ay adetten 2 gün önce idrar testi yaptım silik pozitif çıktı.Sonra adet günümü bekledim adet günümde de 2 tane günlük pedi dolduracak kadar kahveremgimsi pembemsi akıntım oldu o akşam test yaptım net pozitif çıktı.4 gün kadar leke leke devam etti doktora gittiğimde 775 çıktı değerim doktorum yerleşme kanaması yaşamışsın dedi ben test yapmasam adet oldum ama az geldi zannederdim bir test yap derim
Çok sevindim senin adına ❤️😊 Gerçekten beni umutlandırdın umarım kırmızıya dönmez ilk işim akşam test alıp eve gitmek olacak inşaallah pozitifi görürüm çünkü ilk defa böyle adetten önce kasık ağrılarım ve ilk defa böyle kahverengi akıntı

Benimde normalde yarin adet olmam lazim, bugun kahverengi akinti geldi icinde cok az pembe vardi ama bakalim yarin belki gorunur kirmizilar, dusunmekten uyuyamiyorum.

Benim 9martta adet olmam lazımdı 3 4gundur agrim var. Bugün de pembe akinti var. Adet mı oluyorum yerleşmemi bilmiyorum. Ama yerleşme olsa adet gününden önce olmalıydı değil mi?

Kızlar akşam test yaptım negatifti hala kendimi kandırmaya devam ettim belki çıkmıyordur diye bugün kırmızıya döndüler ilk gün sökülenediği için öyle gelmiş ağrılarım şiddetle devam ediyor 😔

Back