• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kahverengi akıntı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Nes54
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Nes54

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2019
153
57
48
31
Merhaba kizlar .ben pikoluyum bebek düşünüyoruz fakat olmuyor adetim duzensiz en son 10 ocakta adet olmuştum.subatin 20 sinde 5 gün boyunca kahverengi kanama.yasadim adete döner dedim ama sadece koyu kahveydi Şubat 18 de test yapmıştım negatifti test yapmaya da korkuyorum olumsuzluk yüzünden .acaba kist flan mi patlamistir ya da yumurtlama mi olmustur bu şekilde olan oldumu hic

Merhaba kizlar .ben pikoluyum bebek düşünüyoruz fakat olmuyor adetim duzensiz en son 10 ocakta adet olmuştum.subatin 20 sinde 5 gün boyunca kahverengi kanama.yasadim adete döner dedim ama sadece koyu kahveydi Şubat 18 de test yapmıştım negatifti test yapmaya da korkuyorum olumsuzluk yüzünden .acaba kist flan mi patlamistir ya da yumurtlama mi olmustur bu şekilde olan oldumu hic
Aynı şeyi yaşamışız canım bende ocak ayında normal adet oldum ve yoğun oldum subatta 10 kahve 14 bitti ve herzamankinden daha az oldum kırmızıya dönmedi hiç benimde kafam karıştı idar testi yaptım beş kere negatif kan vermek istiyorum ama korkuyorum yine negatif die kahve adet olduktan sonrada iki gün sonra göğüslerim ağrımaya başladı anlamdım bende normalde adet 10 gün önce olur kahve adet de ise hiç kasık ağrım hiç göğüs ağrım olmadı çok garip değil mi

Back