Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç gün önce kahverengi akıntıların basliyorAdetten önce kahverengi akıntı neden gelir ? Lütfen yazarmisiniz
Muayene olmuştum yine gidip olacağım. Sürekli kafamı kurcalıyor. Normal mi anormal mi bi anlayabilsem1.Adetin başlayacagnı belirtmek icin gelir.bir sorun teşkil etmez.
2.bikaç gün önceden başlıyorsa endometriozis, çikolata kisti olabilir. Sorun teşkil eder.
3.pco olabilir ve yine sorun teşkil eder.
Kac gün geliyor akintiMuayene olmuştum yine gidip olacağım. Sürekli kafamı kurcalıyor. Normal mi anormal mi bi anlayabilsem
Bazen 1 bazen 2 nadir 3 gün sürüyor bazen de hemen oluyorum akıntıyı gördüğüm gün.Kac gün geliyor akinti
Illa kötü birsey olması gerekmiyor ama adet kanaması içerde erken baslaynca rahim yolundan çikana kadar kahverengye dönüyor. Ama bana kalirsa bunu yasayan bi cok kadında endometriozis var. Bunun tanisni ameliyatla actiklarnda koyabiliyolar yada anca çikolata kisti olcakki ultrasonda gözüksün. Cnkü bu odaklar adetten ayri bi sekilde tekrar kendi icinde adet görüyor. Oyüzdnde erken kanıyolar yada adet kahve akintiyla bitiyorBazen 1 bazen 2 nadir 3 gün sürüyor bazen de hemen oluyorum akıntıyı gördüğüm gün.
Siz de mi yaşıyorsunuz?Illa kötü birsey olması gerekmiyor ama adet kanaması içerde erken baslaynca rahim yolundan çikana kadar kahverengye dönüyor. Ama bana kalirsa bunu yasayan bi cok kadında endometriozis var. Bunun tanisni ameliyatla actiklarnda koyabiliyolar yada anca çikolata kisti olcakki ultrasonda gözüksün. Cnkü bu odaklar adetten ayri bi sekilde tekrar kendi icinde adet görüyor. Oyüzdnde erken kanıyolar yada adet kahve akintiyla bitiyor
Evet canim .cikolata kisti ve endometrozs hastasym. Kahveyle baslar kahveyle biter adetimSiz de mi yaşıyorsunuz?
Çok geçmiş olsun. Nasıl öğrendiniz?Evet canim .cikolata kisti ve endometrozs hastasym. Kahveyle baslar kahveyle biter adetim
Evet ben de merak ettimÇok geçmiş olsun. Nasıl öğrendiniz?
Belirtileriniz neydi? Adetleriniz çok mu sancılıydı? Teşhisi zor bir hastalıkmış :/
Birçok Kez ultrasonla da vajina ile Bakılmasına rağmen hiçbir şeyim yoktu. Bir anda 4 santimlik kist Türedi adetlerim aşırı sancılı dediğim gibi adet öncesi kahverengi Akıntım oluyor. Adetliyken büyük Tuvaletimi yapmakta çok zorlanıyorum sancı giriyorduÇok geçmiş olsun. Nasıl öğrendiniz?
Belirtileriniz neydi? Adetleriniz çok mu sancılıydı? Teşhisi zor bir hastalıkmış :/
Evet bilirlerÇikolata kisti pko felan hormon testlerinde ultrasyona da bilirler demi