• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kahverengi akıntı

Lacrymose

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2013
2.025
5.972
358
Hanımlar iyi akşamlar öncelikle. Benim sorunum konu başlığımdan da anlaşılacağı üzere 1 aydır hatta belki daha fazla süreli devam eden kahverengi akıntı.. hatta lekelenme de diyebiliriz çünkü bildiğimiz mukoza kıvamında değil de daha çok kurumuş kan gibi.. ama çok silik ve az miktarlı.
Bunun yanında herhangi bir kaşıntı, koku vs bakteriyel bir durum söz konusu değil. Adet dönemleri ve ovulasyon dönemleri hariç herhangi bir vajinal ağrı da hissetmiyorum.
Biraz araştırma yaptım bunun genel herhangi sorun teşkil etmediğini, adet döneminde dışarı atılamayan kan pıhtıları olduğu yazıyor. (Bir de rahim ağzı kanseri diyor ama internetten baktığımız her rahatsızlığın sonu kansere mutlaka gittiği için onu es geçiyorum :p

Kısa süreli bir durum olsa çok dert etmezdim belki ama 2 aydır aynı şeyi yaşıyorum ve endişelenmeye başladım. Aranızda benzer durumu yaşayan veya bilgi sahibi hanımlar yazarsa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Bende olmuştu 2 sene önce Dr a gittim hiç bitmeyen idrar yolu enfeksiyonum var Dr o yüzden oluyor dur dedi ama kesin bişi söylemedi sonra Dr değiştirdim o Dr da adetten sonra dışarı atılmayan kanlar böyle lekelenme şeklinde gelebilir demişti her adetimden sonra yaşardım genelde ve evlendikten sonra geçti sanırım adet kanı tam atılmadığı için oluyordu ama bi Dr gitseniz iyi olur diye düşünüyorum :KK200:

Bende olmuştu 2 sene önce Dr a gittim hiç bitmeyen idrar yolu enfeksiyonum var Dr o yüzden oluyor dur dedi ama kesin bişi söylemedi sonra Dr değiştirdim o Dr da adetten sonra dışarı atılmayan kanlar böyle lekelenme şeklinde gelebilir demişti her adetimden sonra yaşardım genelde ve evlendikten sonra geçti sanırım adet kanı tam atılmadığı için oluyordu ama bi Dr gitseniz iyi olur diye düşünüyorum :KK200:

Cevabınız için teşekkür ederim. Evet ben de öyle düşünüyorum. Bir süre daha gözlemleyip geçmezse doktora gideceğim.

Back