- 7 Nisan 2015
- 264
- 71
- 98
- Konu Sahibi melek93_34
6 kasımda adet oldum adetim bitti 2 hafta oldu ama bugün kahverengimsi kanamam oldu sanmıyorum ama gebelik yada kötü birşey var mıdır ki başına gelen var mı acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ilk defa yaşadım da korktum acaba birşey mi var diyeYumurtlama dönemi lekelenmesi olabilir
Bende 5 kasım da adet oldum biteli iki hafta oldu bende de bugün akıntıyla beraber kan geldi bende anlamadım nedenini benim yumurtlama 3 gün oldu geceli6 kasımda adet oldum adetim bitti 2 hafta oldu ama bugün kahverengimsi kanamam oldu sanmıyorum ama gebelik yada kötü birşey var mıdır ki başına gelen var mı acaba
Ya ben de takvimlere çok güvenmiyorum adetini bile uymuyor çünkü yumurtlama günün ne zaman bilemiyorum hamile kalma olanağım var ama bu kadar erken belirti imkansız dedi. Sizinde bak olmuş acaba havalardan mi dicem ama oda imkansız gibiBende 5 kasım da adet oldum biteli iki hafta oldu bende de bugün akıntıyla beraber kan geldi bende anlamadım nedenini benim yumurtlama 3 gün oldu geceli
Benim ilk defa başıma geliyor bilemiyorum nedenini InsaAlllah sonu güzel olur mucize olur bizim icin kaç gün var adetineYa ben de takvimlere çok güvenmiyorum adetini bile uymuyor çünkü yumurtlama günün ne zaman bilemiyorum hamile kalma olanağım var ama bu kadar erken belirti imkansız dedi. Sizinde bak olmuş acaba havalardan mi dicem ama oda imkansız gibi
Benimde ilk defa geldiğinden anlam veremedim aralık 5 inde olcak daha baya da var aslında. Inşallah ya çokta umutlanmak istemiyorum açıkçası üzülüyorum boşuna sonraBenim ilk defa başıma geliyor bilemiyorum nedenini InsaAlllah sonu güzel olur mucize olur bizim icin kaç gün var adetine
Aynı gün adet tarihimiz insaAllah yanılıyoruzdur. O gün olmayız bebekler gelir bizeBenimde ilk defa geldiğinden anlam veremedim aralık 5 inde olcak daha baya da var aslında. Inşallah ya çokta umutlanmak istemiyorum açıkçası üzülüyorum boşuna sonra
Inşallah ya belki bu sefer inşallah ya bi yanım test yap diyor bi yanimda dur yapma bekle diyorAynı gün adet tarihimiz insaAllah yanılıyoruzdur. O gün olmayız bebekler gelir bize
Bence yapma üzülen sen olursunInşallah ya belki bu sefer inşallah ya bi yanım test yap diyor bi yanimda dur yapma bekle diyor
Ya var ama ayıptı demesi gaz sancısı gibi :)Bence yapma üzülen sen olursun
Komik olacak amaa senin karnında ağrı varmı ? :)
Kız ikimizdede var ozmn bendede var ama degisik az biraz da acı veriyo gibi ac gibi hissediyorum kendimi aman degisik bir şey içindeyim:)Ya var ama ayıptı demesi gaz sancısı gibi :)
Ay bende ya şimdi diyorum acaba benim hüsnü kuruntum muKız ikimizdede var ozmn bendede var ama degisik az biraz da acı veriyo gibi ac gibi hissediyorum kendimi aman degisik bir şey içindeyim:)
Benim kuruntum degil o bi gercek ama sizi bilemiyorum psikolojik mi acep :))Ay bende ya şimdi diyorum acaba benim hüsnü kuruntum mu![]()
Ya şimdi olma ihtimali de var ama işte bende psikolojik olarak diyorum acaba istiyorum bekliyorum aralık 5 i bekliyorum:))))Benim kuruntum degil o bi gercek ama sizi bilemiyorum psikolojik mi acep :))
Birbirimize haber verelim gecikirse falan öyle test al yap :)Ya şimdi olma ihtimali de var ama işte bende psikolojik olarak diyorum acaba istiyorum bekliyorum aralık 5 i bekliyorum:))))