Kahverengi akıntı???

Spunethof

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2019
39
5
36
24
Yaklaşık 5-6 gün önce reglm bitti. Hap olarak ise kan hapı b12 falan kullanıyorum. Dün iç çamaşırımda kahverengi bir akıntı gördüm. Sizce bu ne olabilir? Hamile değilimdir demi çünkü baya 7gün süren bir regl kanamam oldu.

Ay bende demir hapı kullanıyorum çarşamba akşamından beri kele geliyor bugün regl başladı şükür ilacın etkisi ola bilir bende nerdeyse doktora gidecektim

Ben geçen kış 2 ay normal bi sekilde adet oldum pedlerim dolu dolu oldu hep, 3ncü ayımda adetim bitti, lekelenmem devam etti doktora gittim neden adetim bitmesine rağmen leke geliyor diye, meğer aylardır hamileymisim, kanda çıktı. Tabii dış gebelik doktora gitmekte fayda var
Hamililek değildir değil mi? Çünkü regl oldum

Kahverengi akıntı adet öncesi bende 3gun önce başlar ara ara hafif şekilde olur sonrası da normal diye biliyorum

Valla bende ilk defa oldu, afedersin ama bugün de sümük şeklinde geldi. Normalde leke gelir hemen ardindan adet olurum yani. 3 gündür surekli degisik sekilde kahverengi akintilar geliyor
Kahverengi akıntı adet öncesi bende 3gun önce başlar ara ara hafif şekilde olur sonrası da normal diye biliyorum

Bendede kahverengi akıntı geldi ama normalde de gelirdi sonrasında adet olurdum şimdi 2 gün oldu hala bişey gelmedi kizlar sizce test yapmalimiyim ? Adetimde geçiyor yanii

Ben kan, demir, b12 hapı falan kullanıyorum. Regl oldum ve ilişkideyken korunduk üstüne ben ertesi gün hapı içtim kalmayım diye. Yine de mümkün mü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…