Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kahverengi akıntı
- Konu Sahibi Asratu
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- adet kahverengi akıntı
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Sürekli değil ama çok az ve ara ara oluyorbende hep oluyor.
hamilelik değildir yani
Dün test yaptım negatif çıktı dünde zaten akintim başladıSürekli değil ama çok az ve ara ara oluyor
- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.050
- 468
Bir kaç aydır böyleÜşütmüş olabilirsiniz.. bi doktora görünün isterseniz
- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.050
- 468
Bir hastalık kaynaklıdır illaki bir doktora görünün bence:)Bir kaç aydır böyle
Gerçekten hiç memnun değilim. Önceki kadar takintim yok ama keşke bunlarda olmasaYaptığın stresile vücudunu soktugun durumdan memnun musun arkadasim?
Bekle bakalım daha neler yaşatacaksın bedenine.
- 15 Temmuz 2018
- 2.980
- 2.123
- 133
Takıntı yapmasan olmaz bunlar, bak daha dün yine test yapmışsın bu nasıl takmamak?Gerçekten hiç memnun değilim. Önceki kadar takintim yok ama keşke bunlarda olmasa
Merak ettim sadece. Hâlâ olmadım çok az kanama var gibi bi başlasa rahatlıcamTakıntı yapmasan olmaz bunlar, bak daha dün yine test yapmışsın bu nasıl takmamak?
- 1 Mayıs 2019
- 511
- 683
- 23
Merhabalar.. aynı sorun bendede 2 aydır var. Yerleşme kanaması sanıp seviniyorum ama 2 gün wc oturunca kahverengi akıntı geliyor sonra tam adet günümde kırmızıya dönüp adet oluyorum.Son bir kaç aydır adet öncesinde bir kac gun kahverengi lekelenme sonrasında kanama oluyor normal mi ya da sebebi ne olabilir?
Siz ne yaptınız dr gittiniz mi?
Gittim polikistik over varmış. Ama bu ay öyle bir sıkıntı olmadan adet oldumMerhabalar.. aynı sorun bendede 2 aydır var. Yerleşme kanaması sanıp seviniyorum ama 2 gün wc oturunca kahverengi akıntı geliyor sonra tam adet günümde kırmızıya dönüp adet oluyorum.
Siz ne yaptınız dr gittiniz mi?
- 10 Kasım 2019
- 60
- 14
- 3
- 40
- 10 Kasım 2019
- 60
- 14
- 3
- 40
- 12 Kasım 2019
- 923
- 723
- 33
Ben de öyle gerçekten yaa. Benmde adet günümden iki gün önce pembemsi leke oldu üstünden dört gün geçti ama hiçç akıntım yok yani normal renk akıntım hayırlısı test yapıp hüsrana uğramak istemiyorumParonayak yaptı bu hamiş olma arzusu gerçekten allah yardımcımız olsun ins
- 10 Kasım 2019
- 60
- 14
- 3
- 40
Yarın bir erken gebelik testi yapayım diyorum 3 gün var daha belli o,ur mu acaba görür muyum acaba o silik çizgiyiBen de öyle gerçekten yaa. Benmde adet günümden iki gün önce pembemsi leke oldu üstünden dört gün geçti ama hiçç akıntım yok yani normal renk akıntım hayırlısı test yapıp hüsrana uğramak istemiyorum
- 12 Kasım 2019
- 923
- 723
- 33
Erken gebelik testleri var o daha garanti cevap verir diye düşünüyorum normal test için erken olabilirYarın bir erken gebelik testi yapayım diyorum 3 gün var daha belli o,ur mu acaba görür muyum acaba o silik çizgiyi
- 10 Kasım 2019
- 60
- 14
- 3
- 40