• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kahverengi akıntı

Asratu

Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2019
107
9
11
33
Son bir kaç aydır adet öncesinde bir kac gun kahverengi lekelenme sonrasında kanama oluyor normal mi ya da sebebi ne olabilir?

Üşütmüş olabilirsiniz.. bi doktora görünün isterseniz

Yaptığın stresile vücudunu soktugun durumdan memnun musun arkadasim?
Bekle bakalım daha neler yaşatacaksın bedenine.

Son bir kaç aydır adet öncesinde bir kac gun kahverengi lekelenme sonrasında kanama oluyor normal mi ya da sebebi ne olabilir?
Merhabalar.. aynı sorun bendede 2 aydır var. Yerleşme kanaması sanıp seviniyorum ama 2 gün wc oturunca kahverengi akıntı geliyor sonra tam adet günümde kırmızıya dönüp adet oluyorum.
Siz ne yaptınız dr gittiniz mi?

Merhabalar.. aynı sorun bendede 2 aydır var. Yerleşme kanaması sanıp seviniyorum ama 2 gün wc oturunca kahverengi akıntı geliyor sonra tam adet günümde kırmızıya dönüp adet oluyorum.
Siz ne yaptınız dr gittiniz mi?
Gittim polikistik over varmış. Ama bu ay öyle bir sıkıntı olmadan adet oldum

Kizlar benimde âdet günüme 3gun var az önce kahverengi bir leke oldu hamile miyim inşallah yoksa erken adet mi olacam bu arada klomen +catlatma iğnesi oldum bekliyorum umutla umarım hüsran olmaz umutlarim😥

Paronayak yaptı bu hamiş olma arzusu gerçekten allah yardımcımız olsun ins
Ben de öyle gerçekten yaa. Benmde adet günümden iki gün önce pembemsi leke oldu üstünden dört gün geçti ama hiçç akıntım yok yani normal renk akıntım :( hayırlısı test yapıp hüsrana uğramak istemiyorum

Ben de öyle gerçekten yaa. Benmde adet günümden iki gün önce pembemsi leke oldu üstünden dört gün geçti ama hiçç akıntım yok yani normal renk akıntım :KK43: hayırlısı test yapıp hüsrana uğramak istemiyorum
Yarın bir erken gebelik testi yapayım diyorum 3 gün var daha belli o,ur mu acaba görür muyum acaba o silik çizgiyi

Bugun erken gebelik testi yaptım malasef tek çizgi yine tutmadi demekki yaşında adet günüm hayırlısı buymuş demekki

Back