Kahverengi Akıntı

elmacikkemikleri

ne dem bâki, ne gam bâki...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2019
644
512
33
31
arkadaşlar yumurtlama günü hesaplama işlerine girmiş bulunmaktayım. gebe kalmak istediğimden. kafama takılan bir soru var. adet öncesi kahverengi akıntı gelir benden genelde. yani 2-3 gün sürer. bu akıntı adet başlangıcı sayılır mı?

Benim de 27 Ocak’ta adetim bitti 4 şubatta kahverengi sümük gibi akıntım oldu sonra 11 inde beyaz sümük gibi akıntım oldu sonra tekrar geçtiğimiz Pazartesi kahverengi akıntım oldu. Neden olabilir

Canım asla seni korkutmak degil niyetim. Ama erken teshis herşeyden önemli ben bunu anladim. Bence hiç geçiştirme, doktora görün. Çünkü bende de aynı senin gibi reglimden önce akintim gelir. Geçtiğimiz ocak ayı da aynı şekilde oldu adet sandim girmedim ama yavaş yavaş beyaza, beyazdan pembeye döndü. Kontrole gittiğimde hamile olduğumu öğrendim ama dış gebelik olarak. Yani tabi herkeste aynı değil ama aklında hiç soru kalmadan muane ol derim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…