• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kahverengi akinti

Ilkmelegim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2018
1.421
1.439
63
Arkadaşlar bana yardımcı olun lütfen ben 29 kasımda adet oldum ama çok hafif kanama geçirdim herzamanki adetim gibi değildi doktorada gittim herşey normal dedi ve ben 12 aralıkta tekrar kahverengi şekilde ara ara hafif kırmızı kanamam oldu 3 4 gun surdu ve 28 aralikta yani dün yine lekelenme başladı sadece silindiğim zaman hafif kırmızı kan geliyor ve çok az bu gün gün boyu avuç içi büyüklügü olmayacak kadar olmuş neden kaynaklı olabilir yaşayanlar oldumu

Merhaba, şu an aynı sorunu bende yaşıyorum. Normalde adetim düzenlidir. 2yıldır bebek düşünüyoruz sorunumuzda yok ama olmuyor. Bu ay 7gün süren adetim 3 falan sürdü bitti. adetin 19. Günü lekelenme başladı yerleşme kanamasıdır diye sevindim. Sonra Doktor yumurtlama kanaması ve kist oluşmuş ikisi aynı anda olmuş dedi. Hala adet gibi kanama devam ediyor. Eğer kanama 5 günü geçerse mutlaka gel dedi. Adet olduğumda tekrar kiste bakacağını söyledi. Kistin de adetle birlikte geçeceğini söyledi. Yinede takip edelim dedi. Bu arada kanamadan sonra da adetimin 5 gün gecikmeli olabileceğini söyledi. Sizde yumurtlama kanaması yaşamış olabilirsiniz. Yine de doktora gitmeyi ihmal etmeyin. Herkes de durum farklı olabiliyor.

Merhaba, şu an aynı sorunu bende yaşıyorum. Normalde adetim düzenlidir. 2yıldır bebek düşünüyoruz sorunumuzda yok ama olmuyor. Bu ay 7gün süren adetim 3 falan sürdü bitti. adetin 19. Günü lekelenme başladı yerleşme kanamasıdır diye sevindim. Sonra Doktor yumurtlama kanaması ve kist oluşmuş ikisi aynı anda olmuş dedi. Hala adet gibi kanama devam ediyor. Eğer kanama 5 günü geçerse mutlaka gel dedi. Adet olduğumda tekrar kiste bakacağını söyledi. Kistin de adetle birlikte geçeceğini söyledi. Yinede takip edelim dedi. Bu arada kanamadan sonra da adetimin 5 gün gecikmeli olabileceğini söyledi. Sizde yumurtlama kanaması yaşamış olabilirsiniz. Yine de doktora gitmeyi ihmal etmeyin. Herkes de durum farklı olabiliyor.
Meın yeni gördüm mesajı bende de kist olmuş polikistik over başlangıcı dedi doktor ama bende adet döngüsü çok sık şekilde devam ediyor bakalım hayirlisi

Back
X