S Sinemerkl Yeni Üye Kayıtlı Üye 3 Nisan 2018 31 7 1 39 Antalya 21 Mayıs 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Sinemerkl #1 Kızlar adetimin 14' üncü günündeyim kahverengi akıntım oldu bugün aranızda yaşayıp sebebini bilen varmı?
Kızlar adetimin 14' üncü günündeyim kahverengi akıntım oldu bugün aranızda yaşayıp sebebini bilen varmı?
A April wind Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 14 Şubat 2013 14.673 32.589 598 21 Mayıs 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Sinemerkl #2 canım ben yaşamadım ama 14. gün dedin.. Bazı kişilerde yumurtlama kanaması olabiliyor.. O yüzden olmuş olabilir.
canım ben yaşamadım ama 14. gün dedin.. Bazı kişilerde yumurtlama kanaması olabiliyor.. O yüzden olmuş olabilir.
S Sinemerkl Yeni Üye Kayıtlı Üye 3 Nisan 2018 31 7 1 39 Antalya 21 Mayıs 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Sinemerkl #3 P0ine .!.: canım ben yaşamadım ama 14. gün dedin.. Bazı kişilerde yumurtlama kanaması olabiliyor.. O yüzden olmuş olabilir. Genişletmek için tıkla... İnşallah öyledir canım bakalım 2 ay önce kürtaj olmuştum bu ayda gebelik olmazsa doktora gidecem
P0ine .!.: canım ben yaşamadım ama 14. gün dedin.. Bazı kişilerde yumurtlama kanaması olabiliyor.. O yüzden olmuş olabilir. Genişletmek için tıkla... İnşallah öyledir canım bakalım 2 ay önce kürtaj olmuştum bu ayda gebelik olmazsa doktora gidecem