O nasıl oluyor kiAşırı kanama olduysa kist düşürmüş olabilirsin. Sıkça yaşadığım bir durum..
Canım benim Allah yardımcın olsun inşallah temiz çıkarCanım gecmiş olsun.uzmana git rahim duvarına,yumurtalık ve rahim içinde miyom polip kist oluncada oluyor.gec kalmamak laZım bende erken adet oldum 11 gün 4.gün siddetli kanama sonra lekelenme doktor rahim duvarın kalın dedi kanama için hormon ilacı ve antibiyotik verdi.temizlen alttan bakarız dedi başından savdı.kanamalar bitmeyince prof dr gittim polip var dedi aldı rahim duvarını kazıdı patoloji bekliyorum.5. Gün bugünde koyu kahve kanama oluyo 1aydr sadece 1hafta kanama olmadı cok yıpratıcı süreç.ALLAH hepimize acil şifalar versin.dua edelim birbirimize
Canım benim Allah yardımcın olsun inşallah temiz çıkar
Merhabalar gecen ay 7 ekim'de hasta oldum bu ay 13ünde kahverengi/siyah akıntı geldi 3 gün sürdü 16sında kana döndü aksam 5 saate hayatımda ilk defa bir pedimi bu kadar dolu gördüm resmen yer kalmamıştı aşırı bi kanamaydı benim için dokundum kan çıkıyordu o kadar ve bu 1 ped oldu sadece, kana dönmesi 1 gün sürdü 17sinde yine kahverengi akıntıya döndü hala da dev ediyor bu akıntı sizde bu durumu yasayan var mı
Siz de nasıl belirtilerle ortaya çıktı acaba?bende heray adete bi hafta kala başlıyor kahverengi akıntı adet baslayına kadar devam sonra bıtınce bı hafta temız kalıyorum sona yıne baslıyor.doktora gıdınce bısey yok dedı ama neden böle oluyor acaba doktor mu bilemediCanım gecmiş olsun.uzmana git rahim duvarına,yumurtalık ve rahim içinde miyom polip kist oluncada oluyor.gec kalmamak laZım bende erken adet oldum 11 gün 4.gün siddetli kanama sonra lekelenme doktor rahim duvarın kalın dedi kanama için hormon ilacı ve antibiyotik verdi.temizlen alttan bakarız dedi başından savdı.kanamalar bitmeyince prof dr gittim polip var dedi aldı rahim duvarını kazıdı patoloji bekliyorum.5. Gün bugünde koyu kahve kanama oluyo 1aydr sadece 1hafta kanama olmadı cok yıpratıcı süreç.ALLAH hepimize acil şifalar versin.dua edelim birbirimize