• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kahverengi akıntı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Mor_cicek

Allah yâr, gerisi yalancı bahar.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2016
4.404
4.261
133
Kızlar reglime 6 gün var. Düzenli olurum. Fakat 4-5 gündür kahverengi pembe akıntım var. Bazen bitti gibi oluyor sonra tekrar geliyor ama az az devam ediyor. Bu neden olabilir. Ayrıca adet olunca aşılama tedavisine başlanacak ama bu durum canımı sıktı. Bi doktora görünsem mi

Kızlar reglime 6 gün var. Düzenli olurum. Fakat 4-5 gündür kahverengi pembe akıntım var. Bazen bitti gibi oluyor sonra tekrar geliyor ama az az devam ediyor. Bu neden olabilir. Ayrıca adet olunca aşılama tedavisine başlanacak ama bu durum canımı sıktı. Bi doktora görünsem mi
Geçmiş olsun sevgili Gortuu.. Aynı durum bende de mevcut maalesef. Hem adet öncesi hem sonrası oluyor. Normalde 4-5 gün süren dönemim bu yüzden 7-8 güne kadar uzuyor. Doktora sordum. Hatta o şekilde kanama olduğumda gittim muayene oldum. Bana anormal bir şey olmadığını söyledi. Olabilir dedi. Bir çok faktör etkiler sebep olur dedi. Yaş, kilo, STRES.. Bebek çalışmalarınız var anladığım kadarı ile aşılama dediğine göre. Muhtemelen stres kaynaklı bir durumdur sizinki de. Fakat tabi bu benim yaşadığım olaydır. En tatmin edici bilgiyi doktorunuz verecektir. Sadece çok korkmayın ve paniklemeyin... Sevgiler

Canim kist varsa vücudun atiyor olabilir bazen mevsim gecislerinden de olabiliyormus ben sormuştum dr a

Hamile de olabilirsin yerleşme kanaması olabilir bende de aynısı var Şuanda adetim geceli 3 gün oldu kahverengi akıntı var ama neyden kaynaklı bilmiyorum yerleşme kanaması adetten 1 hafta önce başlayabilirmiş

Her ay böyle olmuyor ilk kez başıma geldi. Kist olduğunu sanmıyorum zaten kontrolden geçtim bir sürü. Belki de mevsimsel oldu bilemiyorum. Ama gebelik değildir o konuda ümidim yok zaten, gebelik olsa bu kadar erken başlamazdı adete yakın başlardı diye düşünüyorum

Kızlar kahverengi akıntıyı her ay bende yaşıyorum yumurtlama kanaması oluyor değerlendirilmesi gereken zamanlar. Yerleşme kanaması genelde bat tarihi zamanında geliyormuş bende çok araştırdım. Bu ay benim kahverengi akıntıya kırmızı kanda eşlik etti. Normalde kan gelmezdi ama doktora gittim muayene oldum gelebilir dedi hatta vajinal muayenede oldum yumurtam olduğuda çıktı. Sadece birkaç gün süren akıntım uzun süre bitmedi. Birde mevsimler stres herşey etkiliyor o yüzden de uzadı galiba.

Kızlar kahverengi akıntı bende de oluyor genelde adetten bir hafta önce ve adet bittikten bir kaç gün daha devam ediyor

Merhabalar gecen ay 7 ekim'de hasta oldum bu ay 13ünde kahverengi/siyah akıntı geldi 3 gün sürdü 16sında kana döndü aksam 5 saate hayatımda ilk defa bir pedimi bu kadar dolu gördüm resmen yer kalmamıştı aşırı bi kanamaydı benim için dokundum kan çıkıyordu o kadar ve bu 1 ped oldu sadece, kana dönmesi 1 gün sürdü 17sinde yine kahverengi akıntıya döndü hala da dev ediyor bu akıntı sizde bu durumu yasayan var mı

Merhabalar gecen ay 7 ekim'de hasta oldum bu ay 13ünde kahverengi/siyah akıntı geldi 3 gün sürdü 16sında kana döndü aksam 5 saate hayatımda ilk defa bir pedimi bu kadar dolu gördüm resmen yer kalmamıştı aşırı bi kanamaydı benim için dokundum kan çıkıyordu o kadar ve bu 1 ped oldu sadece, kana dönmesi 1 gün sürdü 17sinde yine kahverengi akıntıya döndü hala da dev ediyor bu akıntı sizde bu durumu yasayan var mı

Gecmis olsun.
Gebelik bekleniyor muydu?
Beta hcg icin kan vermeni oneririm.

Kızlar mrb yeni katıldım aranıza... 1 senelik evliyim 6-7 aydır bebek için uğraşıyoruz ama olmuyo. Bu ay bir hafta gecikti hemen test yaptım negatif bi iki gün daha bekledim olmayınca kan testi yaptırdum o da negatif hemen ertesi gün hastalandım ama ara ara mide bulantısı bir anda baş dönmeleri oluyo ve iki gündür kahverengi akıntım oluyo böle bi durum yaşayan varmı aranızda kafam cok cok karısık nolur cevap verin bana

bisey olmaz sanirim doktoruna gorunsen soylesen iyi olur bende osekilde oldum 3 gun once 2 gun surdu daha snra kanamam oldu suanda hastayim tedavi gorucem enfeksiyonm var aranizda rnfeksiyon icin fitil antibiyotik kullananlat varmi acaba

Bende de her ay ilk önce. Kahverengi akıntı şeklinde başlayıp kan a dönüşüyor. Herzaman en geç 1-2gun içinde olurdu smdi 4gunde normal e döndü

Back