Kahverengi akıntı yardımm

ikimelekannesiyim

Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2015
76
24
8
Kızlar düzenli adet görürüm normalde 1-3 gün oynayabiliyor fakat adet oldum mu çok fazla gelir ve en az 7-8 gün sürer bazen 10 günü bulur sorum şu gecen ay 10unda adet olmam gerekirken 17sinde oldum bu ay da ayın 6 veya 7sinde kahverengi akıntım gelmeye başladı ve 1 haftadır devam ediyor öyle çok değil az az devamlı geliyor bugün kesildi gibi hiç başıma böyle birşey gelmedi adette olmadım iki tane bebeğim var küçük biri 10 diğeri 28 aylık. Hiç kaçak olmadı yani geri çekme yöntemiyle korunuyoruz ama şüphemizde yok başına böyle birşey gelen var mı?

Kızlar düzenli adet görürüm normalde 1-3 gün oynayabiliyor fakat adet oldum mu çok fazla gelir ve en az 7-8 gün sürer bazen 10 günü bulur sorum şu gecen ay 10unda adet olmam gerekirken 17sinde oldum bu ay da ayın 6 veya 7sinde kahverengi akıntım gelmeye başladı ve 1 haftadır devam ediyor öyle çok değil az az devamlı geliyor bugün kesildi gibi hiç başıma böyle birşey gelmedi adette olmadım iki tane bebeğim var küçük biri 10 diğeri 28 aylık. Hiç kaçak olmadı yani geri çekme yöntemiyle korunuyoruz ama şüphemizde yok başına böyle birşey gelen var mı?
Test yaptırdınmı ???

Ben bebek istiyorum benimde boyle bu ay kan testi yaptirdim ama negatif cikti allah senin cocuklarini sana bagislasin

Bir test al ustune goruyor olabilirsin. Eger bebek yoksa da bir doktora gorun derim. Ayrica geri cekme korunma yontemi degil malesef cok riskli.
Evet haklısınız spiral denedik olmadı hapta kendime güvenemiyorum çünkü unuturum biliyorum kendimi iğnede yanetki yaptı yani kısacası bizim için en iyisi bu yöntem de hiç şüphem yok hamilelik konusunda ne olur ne olmaz test alayım umarım çıkmaz

Back