Kahverengi akıntı yardımınızı bekliyorum !!!!!!!!!!!!!!!!!!

fiyonkbakery

Ben İşte Sıradan... Ölümlü
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2014
2.341
882
168
kızlar merhaba, adetimin son günü kahverengi bir akıntı geldi geçen ayda adetimin son günü aynı şekilde oldu kahverengi bir akıntı geldi kötü bir şey midir bu doktora gitmedim aranızda bununla karşılaşan oldu mu inşallah rahatlatırsınız beni lütfen yardım :18::105::105::105::105:

eee cnm normaldir bnmde mesela kahverengi akıntıyla başlar kahverengi akıntıyla biter bence boşuna kafana takma

eee cnm normaldir bnmde mesela kahverengi akıntıyla başlar kahverengi akıntıyla biter bence boşuna kafana takma

internetten baktım kimisinin uzun sürüyormuş bende öyle değil sadece son gün kahverengi bir akıntı umarım kötü bir şey değildir.

Benimde öyle adetim kahverengi başlar kahverengi biter. ama bide 19 gündür ben doğum kontrl hapı kullanmaya başladım ztn 9 günü adet dönemimdi şimdi ise 10 gündür sürekli kahverengi leke geliyo bu bana anormal geliyo c.tesi günü düğünüm var ve ben hastamıyım değilmiyim anlamyrm namaz kılamıyrm. tuhafım bu böyle devam mı edicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…