• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kahverengi akıntı yardiminiza ihtiyacim varr

Hayatguzeldir19

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2020
14
5
1
34
Herkese merhaba adet günümden 1 gün önce pembe akıntım geldi adet günü ise açık kahve akıntım geldi ancak devamı gelmedi goguslerim çok acıyor onun haricinde adet ağrısı gibi ağrım var bu şekilde belirtileri olan var mı acaba tecrübelerinizden yararlanmak isterim

Herkese merhaba adet günümden 1 gün önce pembe akıntım geldi adet günü ise açık kahve akıntım geldi ancak devamı gelmedi goguslerim çok acıyor onun haricinde adet ağrısı gibi ağrım var bu şekilde belirtileri olan var mı acaba tecrübelerinizden yararlanmak isterim
Test yapsanız belirtiler her iki ihtimale uyuyor test yağın anlaşılır

Benim de adetime 9 gün varken aynı adet başlangıcı gibi kahverengi akıntım oldu iki gün sürdü Bugün 3.gün ama nokta nokta leke gibi geldi. Adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor. Hiç adetim 9 gün erken olmamıştı. Bu şekilde yerleşme kanaması olur mu?

Benim
Benim de adetime 9 gün varken aynı adet başlangıcı gibi kahverengi akıntım oldu iki gün sürdü Bugün 3.gün ama nokta nokta leke gibi geldi. Adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor. Hiç adetim 9 gün erken olmamıştı. Bu şekilde yerleşme kanaması olur mu?
Sizin anlattığınız gibi olan da okudum formda inşallah sizinki de yerleşmedir.
Benim adet gününde oldu sadece bir kere oldu o da çok açık kahve yarın sabah test yapıcam bakalım hayırlısı olsun.

Back