Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Haziranın 2'sinde Regli oldum.Haziran'ın 7'sinde Reglim bitti.Reglim bittikten 3-4 gün sonra yoğun ve kahverengi bir akıntı oluşmaya başladı Bu sabah uyandığımda da regli olmuştum.Daha Reglim biteli 10 gün olmuşken şimdi neyin nesi bu regli ?
Cevaplarınız için teşekkürler bu hafta içi gideceğim zaten hiç böyle bir olayla karşılaşmadım.. Belki forumda karşılaşan vardır diye sormuştum , umarım ciddi bir şey yoktur
bu bahsettiğin kanama ara kanamaya benziyor canım; bunun da pek çok nedeni olabilir... eğer ilk defa başına geliyorsa korkacak birşey olduğunu sanmıyorum; ama kesinlikle ihmale gelmez, doktora görün için rahat olsun...
geçen ay bende buna benzer bir şey yaşadım kavherengi akıntı sürdü bir kaç gün sonra tekrar adet oldum doktora gittim hormon testi filan yapıldı herşey normaldı bahardan etkilenmiş olabilir dedi doktor sende bi görün istersen
Kızlar yeni gördüm son mesajları , ilginiz için hepinize teşekkür ederim..
Doktora gittim hormon testleri her şey yapıldı sonuçlar temiz sayılır , minik bir iltihap varmış tedavi görüyorum.. :)
bende de aynı durum olmuştu 1 hafta kadar kahverengi akıntım oldu doktora gittim. ultrason ve kan tahlillerinde hiç birşey çıkmadı. başta endişelenmiştim ama bu tür sorunlar bazen piskolojik veya stresten de kaynaklı olabiliyor. yinede doktora gitmek en mantıklısı. sende de birşey çıkmamış canım geçmiş olsun :)