• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kahverengi akıntı ve ağrı

tiii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2010
117
1
68
Çanakkale
slm kızlar yeni üye oldum ben. size bi sorum var nişanlıyım. ve yaklaşık 10 gündür yumurtalıklarımda ağrı var ve koyu kahverengi akıntım var ama hastalık gibi değil bide göğüs uçlarım çok acıyo mafoldumben. bu zaman zaman kan şeklinde de geldi. nişanlımla ilişkiye girdim ama hamile olabilecek bi ihtimal yok. yani öyle ihtimal verecek bi durum olmadı. sizce neden oluyo bu akıntı. doktora gittim. ultrasona girmemi istedi ama 2 hafta sonraya attılar randevuyu. ağrım ve akıntım geçmiyor. bu neden olabilir bi türlü bulamıyorum.ohaoldumsmile

canım aynı sorun bende de var ben de siteye konu açıp yazdım ama cevap gelmedi.tatlım ya bi cevap alırsan banada mesaj yazar mısın?????allah yardımcımız olsun tatlım

akıntı örneği(smear testi) yapılması gerekiyordu,tabi bunu doktorlar daha iyi bilir ama,ultrasona kadar bu testin sonuçları çoktan elinizde olurdu,geçmiş olsun.....

slm kızlar yeni üye oldum ben. size bi sorum var nişanlıyım. ve yaklaşık 10 gündür yumurtalıklarımda ağrı var ve koyu kahverengi akıntım var ama hastalık gibi değil bide göğüs uçlarım çok acıyo mafoldumben. bu zaman zaman kan şeklinde de geldi. nişanlımla ilişkiye girdim ama hamile olabilecek bi ihtimal yok. yani öyle ihtimal verecek bi durum olmadı. sizce neden oluyo bu akıntı. doktora gittim. ultrasona girmemi istedi ama 2 hafta sonraya attılar randevuyu. ağrım ve akıntım geçmiyor. bu neden olabilir bi türlü bulamıyorum.ohaoldumsmile

canım benim o agrılar normal vücudun yeni degişiklige uyum saglıyor akıntı için korkma bende evlilgim ilk ayında aynı şeylerle karşılaştım sonra geçiyo

ben derim ki bir smear testi yaptır orda ne olduğu çıkar hemde hiç gecikmeden eğer istanbuldaysan belediyenin kadın ve çocuk sağlığı merkezi yapıor bedava hiç gecikme ve hemen yaptır.

ben sezeryan oldum kırkım çıktığında doktora gittim enfeksiyon var dedi.fitil verdi.benzer durum yaşıyan varmı?nasıl geçti? kahverengi akıntım da var.

Back