kahverengi akinti-lutfen yardim cok agrim var

guncellllll arkadaslar cikolata kisti nedir birileri beni aydinlattsin korkudan doktora gidemiyorum

Canim senin ilk yapman gereken bir doktora gitmek. Bende ayni sorunları yasadim. Doktora gittiğimde iki koca kist cikti. Elbetteki ayni olacak diye birşey yok ama korkulacak birşey yok. Sadece güvenilir bir doktor bul. Ben ameliyat oldum çok şükür simdi iyiyim. 5ay oldu adetin düzene girmeye başladı. Umarim sende yakin zamanda iyilesirsin. Ama ihmal etme.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

doktordan geliyorum bir ilac ve majezik verdi ultrasonla ve idrarima bakti.. adetim normal zaten rahim filanda normalmis kist yok dedi herseyim normalmis cok sukur soguk almisim bide yumurtlama zamanina denk geldigi icin fazla agri yapmistir dedi

kahverengi akinti enfeksiyondur.kokusuz kasintisiz ise de buyuk ihtimalle gizli mantardir.dr ilac la tedavi verir. gecen ay yasadim ve tedavisini oldum. boyle canim.gecmis olsun...

kahverengi akinti enfeksiyondur.kokusuz kasintisiz ise de buyuk ihtimalle gizli mantardir.dr ilac la tedavi verir. gecen ay yasadim ve tedavisini oldum. boyle canim.gecmis olsun...

cevabiniz icn cok tesekkurler:)
1-2 kere cay kasigini doldurmayacak sekilde geldi ama korktum acikcasi.kokusuz ve kasintisiz aynen.mantar oldugu nerden anlasiliyor???

cevabiniz icn cok tesekkurler:)
1-2 kere cay kasigini doldurmayacak sekilde geldi ama korktum acikcasi.kokusuz ve kasintisiz aynen.mantar oldugu nerden anlasiliyor???
alttan sıvı ornegi alinip.kanser testine gonderiliyor.ama korkma bu test butun herkese uygulaniyor... test sonucuyla birikte ne var ne yoksa anlasiliyor zaten.buna pataloji sonucuda denir biliyosundur...bendeki gizli mantar bu sekilde ortaya cikti .dr alttan muayene etti ama sadece enfeksiyon var demisti.pataloji sonucum 2 hafta sonra cikti.gizli mantari sonucuna bakip teshis etti....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…