- Konu Sahibi brigittebardot
-
İnsallah kist falan degildir canm
Kahverengi akintiyla baslayan maceram kabusa donustu.adetten once olmaya basladi once ama bende cok ihmal ettim.sonra artti.doktora gittim iki tane kocaman kist.gelecek ay ameliyat olucam.sana bunlari ihmal etme diye yaziyorum tatlim.illa kist olucak diye bisey yok.enfeksiyinda olabilir.sen ihmal etme
Canim akintinin sebebi idrar yollari enfeksiyonundan mi bilmiyorum ama bende cekiyorum bu illeti uzun zamandır bende çok sanci cekiyordum lavabodayken bide benden kan bile geliyordu yarina kadar yapabileceğini en önemli şey bol bol su içmek ben artik ilaç kullanmiyorum öyle birşey hissettigimde hemen bol su iciyorum gerçekten çok faydasi oluyor doktorumda bunu önerdi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benim önerim: Bol su iç. Ayrıca maydanozu sapıyla kaynatıp suyunu bir bardak içmek de faydalı enfeksiyon için.
Aklına geldikçe gidip su iç susamayı bekleme. En güzel çözüm su.
Bugüne kadar neden doktora gitmedin sen?
İdrar yolu enfeksiyonunu bakireyken bu kadar yoğun yaşaman normal değil gibi. Hijyene de önem veririm diyorsun. Soğan kürü, civanperçemi kürü falan iyi gelebilir ama ne olduğunu kesin öğrenmen lazım. Kist muhtemelen. Bakire bir kadını bu derece rahatsız eden tek şey kist olabilir..
lutfen yardim edin cok sinirlerim bozuk(
cnm kiste benziyor rabbim hayırlı şifa versin.....
daha cok gencim cocugum olurmuki allahim birsey cikmaz insallah(((((((
hemen doktora gitmelisin bebeği engelleme hayırlısıyla bekarken benimde kistim vardı oğlum var kistten bişey olmaz ama tabiki doktorluk bir durum önüne geçilmeli.....
ameliyat oldunuzmu siz ameliyatsiz kist gecermi hicbir bilgim yok cok endiseliyim
bunların cevabını doktorun verir ameliyatlık olman için uun süredir kist olması gerek diye biliyorum ameliyat gerektirmeyenlerde ilaçla tedavi oluyo bence vakit kaybetme çok da korkma her 5 kadından 3 ünde kist oluşuyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?