kahverengi akinti-lutfen yardim cok agrim var

brigittebardot

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2014
109
14
38
İstanbul
arkadaslar bende kendimi bildim bileli idrar yolu enfeksiyonu var agri o kadar siddetliki apandisit saniyorum dusunun.
suandada kahverengi akinti var anormal sekilde ama kokusuz jel gibide degil.
agridan geberiyorum anlatamam yarin doktora gitmeyi dusunuyorum bu arada kizim hani kadin degilim henuz...sogan kuru yapmayi dusunuyorum ha bide afedersiniz idrarda yanma hissi var,hergun dusa girerim hijyenden kaynaklandigini dusunmuyorum ve agridan geberiyorum (((((

Kahverengi akintiyla baslayan maceram kabusa donustu.adetten once olmaya basladi once ama bende cok ihmal ettim.sonra artti.doktora gittim iki tane kocaman kist.gelecek ay ameliyat olucam.sana bunlari ihmal etme diye yaziyorum tatlim.illa kist olucak diye bisey yok.enfeksiyinda olabilir.sen ihmal etme

Canim akintinin sebebi idrar yollari enfeksiyonundan mi bilmiyorum ama bende cekiyorum bu illeti uzun zamandır bende çok sanci cekiyordum lavabodayken bide benden kan bile geliyordu yarina kadar yapabileceğini en önemli şey bol bol su içmek ben artik ilaç kullanmiyorum öyle birşey hissettigimde hemen bol su iciyorum gerçekten çok faydasi oluyor doktorumda bunu önerdi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim önerim: Bol su iç. Ayrıca maydanozu sapıyla kaynatıp suyunu bir bardak içmek de faydalı enfeksiyon için.
Aklına geldikçe gidip su iç susamayı bekleme. En güzel çözüm su.

cok tesekkur ederim yarina doktora gorunucem

aynen cok iciyorum zaten kan yok ama kahverengi ...
cok agrim var ya (((

Bugüne kadar neden doktora gitmedin sen?

İdrar yolu enfeksiyonunu bakireyken bu kadar yoğun yaşaman normal değil gibi. Hijyene de önem veririm diyorsun. Soğan kürü, civanperçemi kürü falan iyi gelebilir ama ne olduğunu kesin öğrenmen lazım. Kist muhtemelen. Bakire bir kadını bu derece rahatsız eden tek şey kist olabilir..

kusura bakmayin simdi gordum.
yok doktora iki kere gittim hijyene cok onem veririm adetlerim duzenlidir ama surekli soguk kapiyorum insallah kist degildir (((

ameliyat oldunuzmu siz ameliyatsiz kist gecermi hicbir bilgim yok cok endiseliyim

bunların cevabını doktorun verir ameliyatlık olman için uun süredir kist olması gerek diye biliyorum ameliyat gerektirmeyenlerde ilaçla tedavi oluyo bence vakit kaybetme çok da korkma her 5 kadından 3 ünde kist oluşuyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…