KAHVERENGI AKINTI KASIK AGRISI HAMILELIK MI ADET MI

Shantee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2022
2
2
33
Merhaba hanimlar ilk defa yaziyorum. 2 ay once kimyasal hamilelik gecirdim.

Adetime 2 gun kala kahverengi akinti geldi. Ama tek 1 kere oldu. Dedim tamam en gec aksama veya 2 saate adet olurum. Ama olmadim sadece silince cok hafif leke oluyor ama gittikce azaldi. Kasiklarimda hafif gidip gelen agri var goguslerim feci sis . tek yanlari aciyor ve meme uclarim sert. ama ilk hamileligim gibi uclari acimiyor.
yuzde sivilcelenme. Acaba diyorum olabilir mi ☹ bugun adet gunum aslinda daha olmadim. Git test yap diyceksiniz ama gecen sefer coK mutu olmustum sonra iki gune kanamam oldu. simdi korkuyorum tekrar yabederim diye. Ama en gec 1 iki gine yaparim.Yani hem tiroidim var hem polikistim. Nasil olcak bilmiyorum

hamileler cevaplasın şahsen hiç hamile kalamadığım için yorumları okumaya geldim :confused:

Adetime 2 gun kala kahverengi akinti geldi. Ama tek 1 kere oldu. Dedim tamam en gec aksama veya 2 saate adet olurum. Ama olmadim sadece silince cok hafif leke oluyor ama gittikce azaldi. Kasiklarimda hafif gidip gelen agri var goguslerim feci sis . tek yanlari aciyor ve meme uclarim sert. ama ilk hamileligim gibi uclari acimiyor.
yuzde sivilcelenme. Acaba diyorum olabilir mi ☹ bugun adet gunum aslinda daha olmadim. Git test yap diyceksiniz ama gecen sefer coK mutu olmustum sonra iki gune kanamam oldu. simdi korkuyorum tekrar yabederim diye. Ama en gec 1 iki gine yaparim.Yani hem tiroidim var hem polikistim. Nasil olcak bilmiyorum
Ben de senin gibiyim iki haftadır adet olmuyorum dünden beri kasıklarımda feci ağrı var kahverengi akıntı gordum adet olcam sanıyorum olamıyorum bi türlü

Güncel durumunuz nedir acaba

Benim belirtilerim sızıntılarla çok benzerdi. Reglme 6 gün kala yaşadım bahsettiğinizi. 2 gün kala yani dün gece test yaptım 2 adet pozitif görünüyor. Ama emin olamıyorum. Regl gecikirse kan testi vereceğim. Sonucun negatif olmasına rağmen pozitif çıktığını gördüğü Mu hic

X