• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kahverengi akıntı hamilelik belirtisimi

Mry244

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2018
4
1
1
35
Kızlar nolur yardım edin.19 gün oldu adetim geçikiyor.5senedir çocuk istiyoruz görmediyim tedavi kalmadı.en son geçen ay koca ları tedavisine gittim ve şimdi kafam allah bullak.test yaptım 10gün geçe negatif.şimdi hemen hemen 20 gün oldu.ve 3 gündür kahverengi sümük gibi cok az yalnız peçetede gözüken lekelenmem var.doktora gidip o olumsuz cevabı almaya cesaret edemiyorum.Hamilelik ola bilirmi?Aranızda testde negatif çıkıp bu lekelenmeler yaşayan ve hamile olan varmı.

Adet gecikmeniz varmıydı? Eğer yoksa adet geçtiği halde çıkmama ihtimali çok düşük. Bence bi doktora gidin kist olabilir.

Adet gecikmeniz varmıydı? Eğer yoksa adet geçtiği halde çıkmama ihtimali çok düşük. Bence bi doktora gidin kist olabilir.
Adet gecikmem yoktu pek yani en fazla 2-3gün gecikirdi.şimdi 19 gün gecikme ve üstüne üstelik bu kahverengi akıntı kafamı karıştırdı.

Kullandığın ilaç veya ot varsa onun da etkisi olabilir. Daha ne kadar bekleyeceksinki anlıyorum olumsuz bir sonuç almaktan korkuyosun ama daha fazla bekleme ya güzel haberse:)

Kullandığın ilaç veya ot varsa onun da etkisi olabilir. Daha ne kadar bekleyeceksinki anlıyorum olumsuz bir sonuç almaktan korkuyosun ama daha fazla bekleme ya güzel haberse:)
Hiçbir belirti yok.sanki olumsuz oldugunu biliyorum hatta eminim.bu yüzden doktordan kaçıyorum.ama umutda ediyorum işte çok zor bir durum.allah isteyen her kese nasip etsin

Hiçbir belirti yok.sanki olumsuz oldugunu biliyorum hatta eminim.bu yüzden doktordan kaçıyorum.ama umutda ediyorum işte çok zor bir durum.allah isteyen her kese nasip etsin
Amin inşallah ama.kötü birşey de olabilir. Yarın gidip test yaptır kahverengi leke hamilelik belirtisi bildiğim kadarıyla ama 3 gün sürer mi bilmiyorum. Umutsuz olma hiç beklemediğin anda geliveriyorlar minikler.

Amin inşallah ama.kötü birşey de olabilir. Yarın gidip test yaptır kahverengi leke hamilelik belirtisi bildiğim kadarıyla ama 3 gün sürer mi bilmiyorum. Umutsuz olma hiç beklemediğin anda geliveriyorlar minikler.
İnşallah öyledir cnmHayırlısı artık.birkaç günde bekliyim diyorum.

Back