Merhaba arkadaşlar,
Birkaç konu başlığına baktım ama pek soruma yanıt bulamadım.
4 gündür devam eden kahverengi akıntım var, günlük ped ile idare ediyorum zaten aşırı gelmiyor fakat merak ettiğim şu, 1,5 ay önce ilişkiye girdim ve ondan 2 hafta sonra da olması gereken zamanda regl oldum gayet her zamanki düzenliliği ile yani hamile olma olasılığım yok diye düşünüyorum zaten korunmasız ilişkiye girmiyoruz fakat bu 4 gündür devam eden kahverengi akıntıya anlam veremedim. anneme soruyorum bende genç kızken oluyordu diyor, arkadaşımın anneside kızına aynı şeyi söylemiş. ağrım, sızım hiçbir şeyim yok. reglime de daha 12-13 gün var. lütfen biri bana bu konu hakkında yardım edebilir mi? jinekoloğa gitmeyi düşünüyorum fakat hiç gitmediğim için çekiniyorum. Acil yardıma ihtiyacım var..![KK50 :50: :50:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk50.gif)
Birkaç konu başlığına baktım ama pek soruma yanıt bulamadım.
4 gündür devam eden kahverengi akıntım var, günlük ped ile idare ediyorum zaten aşırı gelmiyor fakat merak ettiğim şu, 1,5 ay önce ilişkiye girdim ve ondan 2 hafta sonra da olması gereken zamanda regl oldum gayet her zamanki düzenliliği ile yani hamile olma olasılığım yok diye düşünüyorum zaten korunmasız ilişkiye girmiyoruz fakat bu 4 gündür devam eden kahverengi akıntıya anlam veremedim. anneme soruyorum bende genç kızken oluyordu diyor, arkadaşımın anneside kızına aynı şeyi söylemiş. ağrım, sızım hiçbir şeyim yok. reglime de daha 12-13 gün var. lütfen biri bana bu konu hakkında yardım edebilir mi? jinekoloğa gitmeyi düşünüyorum fakat hiç gitmediğim için çekiniyorum. Acil yardıma ihtiyacım var..
![KK50 :50: :50:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk50.gif)