• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KAHVERENGİ AKINTI GEBELİKTE

elmalikurabii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2020
7
2
1
27
Merhaba arkadaslar 15+0 hamileyim bugün iççamaşırımda kahverengi leke gördüm çok az bir lekeydi fakat çok korkuyorum umursamamaya çalışıyorum ama sizce bu normal mi? hormonlardan olabiliyormus affınıza sıgınarak fotograf atıyorum en son 12 gün önce gittigimde doktora her sey normaldi simdi nasıl bilmiyorum. Nolur yardim edin

Eklentiler

• 202927A8-6191-47B0-AFB4-4BF0C5D2952D.jpeg
    202927A8-6191-47B0-AFB4-4BF0C5D2952D.jpeg
    170,2 KB · Görüntüleme: 5.829
Bunda birşey.yok ki.. Eğer korkulacak birşey olsaydı leke kan ve parçalı olurdu..

Bunda birşey.yok ki.. Eğer korkulacak birşey olsaydı leke kan ve parçalı olurdu..
Gerçekten minicik bir şey neden geldi anlamadım birde 10 gün önce böyle bir sey görmüstüm korktum ama önemsemedim hep oanik yapıyorum cunku sonra bir sey cıkmıyor iste ama kahverengi siye bu şeke korktum karınca kadar bir akıntı

Gerçekten minicik bir şey neden geldi anlamadım birde 10 gün önce böyle bir sey görmüstüm korktum ama önemsemedim hep oanik yapıyorum cunku sonra bir sey cıkmıyor iste ama kahverengi siye bu şeke korktum karınca kadar bir akıntı
Kahverenği akntı normal ve bunda akıntı yok gibi denilir yani basİt bir leke skma canını.. bildiğin Kan gelirse o zaman tereddüt edip doktora git hemen canım.

Korkulcak birşey değil geçen haftada 14 haftalık birinden gelmişti hormonlardan kaynaklı ben sizden 1 ay geriyim benden geçen hafta kan geldi çok şükür bişey olmadı

Korkulcak birşey değil geçen haftada 14 haftalık birinden gelmişti hormonlardan kaynaklı ben sizden 1 ay geriyim benden geçen hafta kan geldi çok şükür bişey olmadı
Doktora yeni gittiggim icin gitmek istemiyorum o yızden kontrol zamanı gidicem insallah bir sey ypktur göğüslerim falan sis hala ani Allah korusun bir sey olsa bütün belirtilet gidiyormus bence de hormonlardan diye düsünüyorum insallah oyledir :((

Bu basit bir leke korkma. Ama artarsa doktoruna muhakkak git proluton progesteron vb bi ilaç verir. İlişki sonrası yada ilişki ertesi günü de gelir. Tavsiyem cinsel ilişkiden kaçının

Merhaba arkadaslar 15+0 hamileyim bugün iççamaşırımda kahverengi leke gördüm çok az bir lekeydi fakat çok korkuyorum umursamamaya çalışıyorum ama sizce bu normal mi? hormonlardan olabiliyormus affınıza sıgınarak fotograf atıyorum en son 12 gün önce gittigimde doktora her sey normaldi simdi nasıl bilmiyorum. Nolur yardim edin
Bende 7 haftalıkken oldu tamda dr gideceğim gündü dr dediki bol bol dinlen su iç ayağa kalkma progestan verdi birde bebek bazen yuva yaparken de olabilir dedi ilacı kullandım geçti 2 3 gün sonra yine geldi dr gittim olumsuz bişey demedi zaten kesildi geri ilacı hala kullanıyorum çok şükür başka olmadı 9 haftalık olcak inşallah 🥰

Bende 7 haftalıkken oldu tamda dr gideceğim gündü dr dediki bol bol dinlen su iç ayağa kalkma progestan verdi birde bebek bazen yuva yaparken de olabilir dedi ilacı kullandım geçti 2 3 gün sonra yine geldi dr gittim olumsuz bişey demedi zaten kesildi geri ilacı hala kullanıyorum çok şükür başka olmadı 9 haftalık olcak inşallah 🥰
inşallahbir şey olmaz canım sağlıkla kucaklarımıza alırız inşallah bebeklerimizi

Doktora yeni gittiggim icin gitmek istemiyorum o yızden kontrol zamanı gidicem insallah bir sey ypktur göğüslerim falan sis hala ani Allah korusun bir sey olsa bütün belirtilet gidiyormus bence de hormonlardan diye düsünüyorum insallah oyledir :KK43:(
Korkma canım kötü birşey olsa yoğun kanama olur

Merhaba canım benim de 6 haftalık filan olması lazım kanda pozitifim ama doktora salı günü gidebileceğim ancak. Ben de de az önce aynı böyle akıntı gelmiş. Endişelenmelimiyim bilemedim. Bir de fena bir mide bulantısı var.

Merhaba canım benim de 6 haftalık filan olması lazım kanda pozitifim ama doktora salı günü gidebileceğim ancak. Ben de de az önce aynı böyle akıntı gelmiş. Endişelenmelimiyim bilemedim. Bir de fena bir mide bulantısı var.
Canım hangi renk akıntı kahve akıntıyı normal sayan var ama bende geldiğinde koşarak gittim dr iyi diyince rahatladım bende birşey olmadı ama sende neden geliyo dr bilir ancak kese gözüktü mü

Salı günü kalp atışını duymaya gideceğiz. Cevap çok eski ama merak ettim çünkü demin aynı bu şekil açık kahve ve beyaz karışık akıntı geldi. Ciddi bir şey çıkmışmıydı sizde? 5 haftalık hamileyim

Back