• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kahverengi akıntı 4 gün kala..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

isra67

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2020
329
175
53
27
Kızlar merhaba,reglime şuan 3 gün var bugünle beraber..
Dün günlük pedimde kahverengi bir akıntıya şahit oldum, sizce hamileliğe mi yormak lazım? Yumurtlama dönemini değerlendiremedik eşimle,ama reglin bittiği gün ve ertesini değerlendirdik... birde ovulasyon döneminin son gününü..Evde 5 gün kala test yaptım lakin negatif çıktı...
Yarın doktora gidicem inşallah bunun için..
doktor nasıl bir yol izliycek acaba? Alttan muayene mi yapıyor? Yada ultroson ve kanlamı sonuclandırıyor gebelik olup olmadıgını böyle bişiy başına gelip doktora giden oldumu?
🤷🏻‍♀️

Merhaba canm kahve rengi genelde gebeliğe yorulur ama yine de başka nedenlerden de ola bilir dr büyük ihtimal alttan usg le bakar karından baksana bsy gözükmüyor kan ve alt usg ister canım

Merhaba canm kahve rengi genelde gebeliğe yorulur ama yine de başka nedenlerden de ola bilir dr büyük ihtimal alttan usg le bakar karından baksana bsy gözükmüyor kan ve alt usg ister canım
Bebek varsada alttan usg tehlikeli olmazmı ki canım?

Bebeğinin rahme yerleşmediği sürece bir sıkıntı olmuyor ama istersen yaptırmak zorunda değilsin ilk önce kan verirsin ona göre muayne olursun
Anlıyorum canım bakalım görelim inşallah yarın 🤲🏻 Sağolasın

Bebek varsada alttan usg tehlikeli olmazmı ki canım?

Hayır youtubeda bir sürü video var bununla alakalı usg cihazı tıpkı erkek organı gibi vajinaya giriyor en fazla rahim ağzına kadar, bebek ise rahim içine yerleşiyor.. Nasıl bir zararı olabilir ki 🤷🏻‍♀️ rahim duvarı kalınlaşmış mı ona bakar hamilelik varsa.

Back