• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kahverengi akıntı

nilufer_1807

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2020
189
103
53
34
Arkadaşlar merhaba 👋
Polikistik over var bende . En son 30 ağustosta regl oldum . Regl bir ay olur bir ay olmam . 17 eylülde dr ısrarı üZerine gittim progeateonum 0.58 çıkmıştı .2 gündür sabahları damla şeklinde açık kan ve gün ortasına doğru kiremit rengi peçeteye silince sümüksü bi sıvı geliyor . İç çamaşırıma Leke şeklinde izi çıkıyor . Yani şunu sormak istiyorum geçen 13-14 gün içinde yumurtlama olmuş olabilir göğüs şişkinliğim ve kasık sancısı vardı lekelenmesen sonra hafifledi bilen lütfen 🙏 yorumlayabilir mi

Yumurtlama olmuş olabilir ki pko da bu tarz akıntılar oluyor. Bnde de pko var kendisiyle savaş halindeyiz 🤷🏾‍♀️

Kızlar bende bisey sormak istiyorum 1 kasımdan 6 Kasıma kadar kahverengi akinti başladı 6 kasımdan sonra akinti kırmızıya döndü 2 gün kan leke tarzında geldi sonra adete çevirdi bu neden sizce ve ilk gelen kahverengi akinti da adetime 14 gün vardı

Kızlar bende bisey sormak istiyorum 1 kasımdan 6 Kasıma kadar kahverengi akinti başladı 6 kasımdan sonra akinti kırmızıya döndü 2 gün kan leke tarzında geldi sonra adete çevirdi bu neden sizce ve ilk gelen kahverengi akinti da adetime 14 gün vardı
Muhtemelen üşütme etkisi olabilir . Dr sordum üşütme veya rahim temizliği dedi senede bir kaç kez olması normalmiş

Benim tam günümde kahverengi lekeler geldi, 5 gün sürdü bitti. 10 gün geçti şu an göğüslerimde adet ağrısı beyaz akıntı karnımda gurultu var neden acaba adet mi olcam?

Benim tam günümde kahverengi lekeler geldi, 5 gün sürdü bitti. 10 gün geçti şu an göğüslerimde adet ağrısı beyaz akıntı karnımda gurultu var neden acaba adet mi olcam?
Beklediğiniz günde regl olmamışsa hamilelik olabilir yerleşme kanamasında bu şekilde oluyor test yapmanızı tavsiye ederim

Back
X