• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kahverengi akıntı, üstüne görme ya da yerleşme mi. Yoksa adet öncesi süreç mi

Merhabalar benimde 113,3 çıktı kahverengimsi hafif sildilçe gelen akıntı bendede 1 gün oldu sizce normal mi değer ve tahmini nekadardır kızlar
Adetinizin kaçıncı günü değeriniz. Önemli olan iki katı ya da ona yakın artış olması. Lekelenmeler normal. Yeter ki kırmızı aktif bir kanama olmasın. Gerisi bir şekilde hallolur. Hayırlı olsun. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 😊

Özellikle Göğüs uçlarım da ağrı var sancı da var da hafif var ama ümitleneyim mi bilemedim bu ay hiç ümidim yoktu 🥲😅
Böyle biri sıkıyor sanki ucunu cimcikliyor gibi oluyor. İçten çekiliyor gibi ya da 😂Çok sık olmuyor zaten ama göğüs ucu şimdiden hazırlanmaya başlıyor. Her zaman umut vardır. Hadi hayırlısı. En doğru en güzel zamanda olsun inşallah.

4. gün gecikti ilk evde test yaptım pozitifti bugün de kan verdim bu şekilde sonuç çıktı amin çok sağol

Merhaba lekelenme bugün bitti. Beta artışım da gayet iyi çıktı. 5-6 gün sürdü benim de. Adet olamayınca başka pek bir ihtimal kalmıyor başka sağlık sorunu yoksa ve düzenliyse döngünüz. Adetten 5 gün önce erken gebelik testim negatifti. Adetten bir gün önce kahverengi başladı. 2. Günü silik çizgi gördüm. 3. Gün tekrar ettim net bir çizgi çıktı. Zaten aynı gün betayı 306 olarak gördüm. 5-6 gündür lekelenme devam etti hafif hafif. Bugün kesildi şükür. Yerleşme kanamasıydı o eminim. Korkmayın adet zamanı geçince test yapın.
Merhaba sizi tebrik ederim sağlıkla kıcağınıza almak nasip olsun. Benimde adetime 4-5 gün var sabah uyandığımda çok az miktarda 1 kere peçeteye toz pembe şeffaf akıntıyla karışık bişey geldi sonrasında kesildi ve hafif sarımsı kahvemsi akıntım oluyor ara ara hafifte kasık ağrısı gelip gidiyor. Umarım bende pozitif sonuç alırım 🙏🏻

Merhaba sizi tebrik ederim sağlıkla kıcağınıza almak nasip olsun. Benimde adetime 4-5 gün var sabah uyandığımda çok az miktarda 1 kere peçeteye toz pembe şeffaf akıntıyla karışık bişey geldi sonrasında kesildi ve hafif sarımsı kahvemsi akıntım oluyor ara ara hafifte kasık ağrısı gelip gidiyor. Umarım bende pozitif sonuç alırım 🙏🏻
Çok teşekkür ederim. İstediğiniz gibi gelsin sonuçlarınız. Hayırlısıyla siz de güzel haber alırsınız inşallah 😊

Merhaba ben de 8 inde olmam gerekiyordu bazen 1 gün gecikirdi. Ama olmam gereken tarihte kahverengi ip gibi uzun bi leke oldu. 10 unda yine öyle ip gibi kahve oldu. Bu sabah kaset test yaptım negatif. Ama hala regl olmadım dün sabah biraz bulantım oldu ve ara ara baş dönmem oluyor. Açıkçası bebek düşünmüyoruz öyle bi düşüncem yoktu ama böyle olmayınca da stres oldum. Sizce beta ya mı baktırsam

Merhaba ben de 8 inde olmam gerekiyordu bazen 1 gün gecikirdi. Ama olmam gereken tarihte kahverengi ip gibi uzun bi leke oldu. 10 unda yine öyle ip gibi kahve oldu. Bu sabah kaset test yaptım negatif. Ama hala regl olmadım dün sabah biraz bulantım oldu ve ara ara baş dönmem oluyor. Açıkçası bebek düşünmüyoruz öyle bi düşüncem yoktu ama böyle olmayınca da stres oldum. Sizce beta ya mı baktırsam
Tabii ki erken gebelik testi de çıkarabilir. Kan testi de kesin sonuç söyler. Hangisini yaptırmak isterseniz. Hamile Olma ihtimalininiz oldukça var eğer başka bir sıkıntınız yoksa.

Tabii ki erken gebelik testi de çıkarabilir. Kan testi de kesin sonuç söyler. Hangisini yaptırmak isterseniz. Hamile Olma ihtimalininiz oldukça var eğer başka bir sıkıntınız yoksa.
Yani öyle bi sıkıntım yoktu açıkçası hatta 1.5 ay önce Smear testi de yaptırmıştım sonra regl olmadan bi gün önce yine kahve leke gelmişti ama sonra regl oldum. Yine öyle olacak sandım ama hala olamadım 5 gün geçti. Sizce şimdi kandan baksam çıkar mı sizin kahve lekeden kaçıncı gün ve tefliden sonra kaçıncı gün kanda pozitif oldu

Yani öyle bi sıkıntım yoktu açıkçası hatta 1.5 ay önce Smear testi de yaptırmıştım sonra regl olmadan bi gün önce yine kahve leke gelmişti ama sonra regl oldum. Yine öyle olacak sandım ama hala olamadım 5 gün geçti. Sizce şimdi kandan baksam çıkar mı sizin kahve lekeden kaçıncı gün ve tefliden sonra kaçıncı gün kanda pozitif oldu
Lekeden 3 gün sonra pozitifi gördüm ben. Belki daha öncede görülebilirdi. Ben o gün baktığım için gördüm.

Merhaba kızlar dün sabah aşırı bulantıyla uyandım istifra ettim bütün gün belim ve kalçam ağrıdı ağrısı bacaklarıma vuruyordu yatamıyordum bile batıyordu sürekli ve bikini bölgemde ara ara sancılar oldu bugünde sadece bulantı yaşadım ve bikinimde ki sancılar devam etti akşam üzeri tırnak kadar minik kahverengi akıntı geldi olucam sandım ped koydum bu saate kadar pede hiç gelmemiş ama tuvalette peçeteyle silince peçeteye azar azar geliyor reglim 3 gün gecikti ama gecikmeleri hep yaşıyorum düzenli değil o yüzden test vs yapmadım acaba gebelik olabilir mi hiç yaşayan oldu mu kan versem gebelik varsa cıkar mı kesin sonuc

Merhaba kızlar dün sabah aşırı bulantıyla uyandım istifra ettim bütün gün belim ve kalçam ağrıdı ağrısı bacaklarıma vuruyordu yatamıyordum bile batıyordu sürekli ve bikini bölgemde ara ara sancılar oldu bugünde sadece bulantı yaşadım ve bikinimde ki sancılar devam etti akşam üzeri tırnak kadar minik kahverengi akıntı geldi olucam sandım ped koydum bu saate kadar pede hiç gelmemiş ama tuvalette peçeteyle silince peçeteye azar azar geliyor reglim 3 gün gecikti ama gecikmeleri hep yaşıyorum düzenli değil o yüzden test vs yapmadım acaba gebelik olabilir mi hiç yaşayan oldu mu kan versem gebelik varsa cıkar mı kesin sonuc
Adet belirtileri ve gebelik belirtileri neredeyse ayırt edilemeyecek kadar benzerdir. Adetin sökülememesi ya da gebelik ikisi de eşit olasılıkta ve mümkün. O nedenle kan tahlili vermeniz en doğrusu. Sonuçları kesin olarak hamile olup olmadığınızı gösterecektir. Muhtemelen varsa kanınızda çıkar artık.

Evet test yapmadan bilemeyiz bunu biliyorum da kan testi içinde erken mi ki diye şüphe ettim ilk kızımda ilk başlarda kanda çıkmamıştı çünkü kanda cıkmayınca da saç boyatma vs gibi işlemler yaptım sonra bir öğrendim ki meğer hamileymişim 🤷‍♀️🥹

Evet test yapmadan bilemeyiz bunu biliyorum da kan testi içinde erken mi ki diye şüphe ettim ilk kızımda ilk başlarda kanda çıkmamıştı çünkü kanda cıkmayınca da saç boyatma vs gibi işlemler yaptım sonra bir öğrendim ki meğer hamileymişim 🤷‍♀️🥹
Artık kanda görünür çok çok büyük ihtimal. Çünkü yerleşmeden de önce salgılanıyor beta. O nedenle artık kana karışmıştır belli olur diye düşünüyorum :)

Merhaba arkadaşlar .bat ım bugün. Dün peçeteye kahverengi yoğun bişey geldi. Birden kesildi. Adet olduğumu düşünerek ped koydum. Sabaha kadar hiç bişey gelmemiş. Şuanda da sildikçe peçeteye gelen çok çok az miktarda çok açık pembe ve kahverengi tarzında bişey geliyor. Akıntı hissediyorum pede bulaşmıyor. Bebek istiyoruz. İki günde bir düzenli şekilde tüm ay birlikte yaşıyorum. Kanamam normalde hiç bu şekilde olmaz. Hemen başlardı. Pek sancımda yok. Hafif olup geçti. Bat tan 5 gün erken gebelik testim negatifti. Bi daha da yapmadım. Bu şekil bir hamilelik belirtisi olabilir mi? Bu ay kendimi hep öyle hissettim. Tüm belirtileri yaşadım. Ekim ayında kimyasal yaşadım. Adet sürecim hiç bozulmamıştı akabinde. Bu değişik bişey, bu süreci

Merhaba arkadaşlar .bat ım bugün. Dün peçeteye kahverengi yoğun bişey geldi. Birden kesildi. Adet olduğumu düşünerek ped koydum. Sabaha kadar hiç bişey gelmemiş. Şuanda da sildikçe peçeteye gelen çok çok az miktarda çok açık pembe ve kahverengi tarzında bişey geliyor. Akıntı hissediyorum pede bulaşmıyor. Bebek istiyoruz. İki günde bir düzenli şekilde tüm ay birlikte yaşıyorum. Kanamam normalde hiç bu şekilde olmaz. Hemen başlardı. Pek sancımda yok. Hafif olup geçti. Bat tan 5 gün erken gebelik testim negatifti. Bi daha da yapmadım. Bu şekil bir hamilelik belirtisi olabilir mi? Bu ay kendimi hep öyle hissettim. Tüm belirtileri yaşadım. Ekim ayında kimyasal yaşadım. Adet sürecim hiç bozulmamıştı akabinde. Bu değişik bişey, bu süreci yaşayan ve pozitifi gören var mı
Aynı sorunu şuan bn yaşıyorum bizde gebelik bekliyoruz adet günü test yaptım negatif çıktı 3 gün geçti hala olmadım bugün sabah kahverengi akıntı geldi peçetede sildikçe kanama hala başlamadı tekrar test yapmak için erken diye düşünüyorum

Merhaba arkadaşlar .bat ım bugün. Dün peçeteye kahverengi yoğun bişey geldi. Birden kesildi. Adet olduğumu düşünerek ped koydum. Sabaha kadar hiç bişey gelmemiş. Şuanda da sildikçe peçeteye gelen çok çok az miktarda çok açık pembe ve kahverengi tarzında bişey geliyor. Akıntı hissediyorum pede bulaşmıyor. Bebek istiyoruz. İki günde bir düzenli şekilde tüm ay birlikte yaşıyorum. Kanamam normalde hiç bu şekilde olmaz. Hemen başlardı. Pek sancımda yok. Hafif olup geçti. Bat tan 5 gün erken gebelik testim negatifti. Bi daha da yapmadım. Bu şekil bir hamilelik belirtisi olabilir mi? Bu ay kendimi hep öyle hissettim. Tüm belirtileri yaşadım. Ekim ayında kimyasal yaşadım. Adet sürecim hiç bozulmamıştı akabinde. Bu değişik bişey, bu süreci yaşayan ve pozitifi gören var mı
Merhaba aynı belirtileri bende yaşıyorum geçen ay ki adet tarihimi hatırlayamıyorum ama bundan 13 gün önce kahverengi akıntı oldu ve hâlâ adet almadım kasığım da ara ara batma oluyor ve bel ağrısı daha da reglim gelmedi geçen hafta kan testi beta HCG 2 çıktı tekrar test yaptırsam mı ki

Merhaba aynı belirtileri bende yaşıyorum geçen ay ki adet tarihimi hatırlayamıyorum ama bundan 13 gün önce kahverengi akıntı oldu ve hâlâ adet almadım kasığım da ara ara batma oluyor ve bel ağrısı daha da reglim gelmedi geçen hafta kan testi beta HCG 2 çıktı tekrar test yaptırsam mı ki bende spiral de var🤭

Merhaba, aynı durum bende de var. Fakat 2 ay önceki reglimde yine aynı şekilde 2 gün öncesinden lekelenme yaşadım sonradan söküldüm. Şuanda açıkçası pek olumlu düşünemiyorum ama yine 2 gün öncesinden kahverengi akıntı yaşamaktayım. Göğüslerim normalde regliden önce hafifler ve o şekilde regli olurum fakat şuanda onlarda hala hassaslar.. bakalım bende beklemedeyim 🙏

Merhaba lekelenme bugün bitti. Beta artışım da gayet iyi çıktı. 5-6 gün sürdü benim de. Adet olamayınca başka pek bir ihtimal kalmıyor başka sağlık sorunu yoksa ve düzenliyse döngünüz. Adetten 5 gün önce erken gebelik testim negatifti. Adetten bir gün önce kahverengi başladı. 2. Günü silik çizgi gördüm. 3. Gün tekrar ettim net bir çizgi çıktı. Zaten aynı gün betayı 306 olarak gördüm. 5-6 gündür lekelenme devam etti hafif hafif. Bugün kesildi şükür. Yerleşme kanamasıydı o eminim. Korkmayın adet zamanı geçince test yapın.
Kafam çok karışık. Normalde 30 günde bir adet oluyorum. Gecikirim ama erken olmam. 22 ocakta adet olmam gerekiyor. Ama benim dün kahverengi lekelenme oldu. Peceteye sürünce geliyor. Gece ise hiçbir şey gelmiyor. Hatta bu sabah kalktım ben adet değilim dedim. Baktım yine peceteye gelen kahverengi leke var. Ped koyuyorum gelmiyor.
Test yapmadım. Elimde 1 tane kaset test var. Pazartesi de Dr kontrolum var. Haftaya da hsg cekilecegim. Anlamadım bu işten😒

Merhaba gecikmemin bugün 7.günü. Kahverengi akıntım var ve göğüslerim çok acıyor sanki biri arada sıkıyor gibi. Test mi yapmalıyım negatif görmekte istemiyorum. Yardımcı olur musunuz 😢

Merhaba gecikmemin bugün 7.günü. Kahverengi akıntım var ve göğüslerim çok acıyor sanki biri arada sıkıyor gibi. Test mi yapmalıyım negatif görmekte istemiyorum. Yardımcı olur musunuz 😢
Merhaba test yapmadan bilemezsiniz

Back