• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kahverengi adet kanaması ve gebelik

ilseng

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2019
441
423
33
29
Arkadaşlar merhaba. Kafamı kurcalayan bir konu var burada başka konuları da okudum aslında. ben en son 1 Ocak’ta adet oldum ve Pazartesi günü benden leke geldi dedim adet oldum ama kan değil yani açık konuşmak istiyorum kahverengi siyah arası bir leke dedim adet olucam sabaha. Sonra sabah oldu hiç bişey yok akşam oldu akşamına kahverengi bi avuç içi kadar leke geldi. Yine kanama ve bisey yok. Asla kanama yok yani. Sonraki gün bu sefer bi pıhtı gibi yine siyah bisey geldi. Şimdi hiç yok gibi çok minik lekeler geliyor ama benim normalde adetim 8-9 gün sürer ve iki paket ped gider yani inanılmaz ağrım olur. Ağrıdan duramam hatta ilk gün ve adetten önceki gün. Asla ağrım yok. Göğüslerim şişti ama o kadar bir de kasıgımda ani harekete hassasiyet var. Dişlerm damağım ağrıyo ve ayağım cekiyor. O kadar kafamı kurcaladı ki hayatımda ilk defa böyle bi durum ve çok korktum. Araştırdım çoğu kadının basına gelmiş ve hamilelik belirtisiymiş. Sizin bir fikriniz var mı lütfen yardım edin

Benim tavsiyem hemen bir doktora gidin canim pihti düşmesini hic duymadım ben tedbir amaçlı gidin muane olun hem teste yapilir hamile iseniz cikar zaten hemen.
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.

Pıhtı dediğim böyle yuvarlak akıntı ve leke birleşmesi gibi birşey misket kadar. Adet kanamamda da oluyordu ama bu durumu ilk kez yaşadım bacağım çekiyor dişim damağım ağrıyor ve adet olamadım kana dair birşey yok. Karnım çok ağrırdı kalkamazdım bile ağrı diye birşey yok. Yorumları okudum böyle olup hamile kalan var mı

Pıhtı dediğim böyle yuvarlak akıntı ve leke birleşmesi gibi birşey misket kadar. Adet kanamamda da oluyordu ama bu durumu ilk kez yaşadım bacağım çekiyor dişim damağım ağrıyor ve adet olamadım kana dair birşey yok. Karnım çok ağrırdı kalkamazdım bile ağrı diye birşey yok. Yorumları okudum böyle olup hamile kalan var mı
Canım bende sennkine benzer bsy yasıyorum sonuc ne oldu ? 😞

Canım bende sennkine benzer bsy yasıyorum sonuc ne oldu ? 😞

Canım test yaptım o zaman hamile çıkmadım, geçen haftada yaptım çok silik çıktı hatalıdır diye düşünüp ümitlenmedim doktora gittim değilmişim. Bu yazıyı 16 şubatta paylaştım ancak tarih 29 Mart ve ben hala adet göremedim. Anlamıyorum....

Canım test yaptım o zaman hamile çıkmadım, geçen haftada yaptım çok silik çıktı hatalıdır diye düşünüp ümitlenmedim doktora gittim değilmişim. Bu yazıyı 16 şubatta paylaştım ancak tarih 29 Mart ve ben hala adet göremedim. Anlamıyorum....
Hamile olmadığınızdan emin olun yarın tekrar kan verin negatif gelirse adet söktürücü kullanabilirsiniz ve ya Bi kaç tane gripin ve tylolhot içerek söktürebilirsiniz
Mutlaka kadın hastalıklarına gözükün öncelikle

Merhaba bugün adet gördüm tam 3 ay ertelenmiş oldu

Back