• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kahverengi Adet kanaması gören varmı?

Ceylan8890

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2014
136
19
68
Merhaba kızlar 6 aydır bebek sahibi olmak istiyorum. Bugün hasta oldum malesef :KK43:( ama şöyle bir sıkıntım varki adet kanım koyu kahve geliyor. genelde böyle hiç olmadı ve göbeğimin tam altı acayip şişkin.ve gaz varmış gibi ağrıyor. interentte yazdım yumurtalık kistinde kahverengi olurmuş korktum açıkçası , ama geçen ay vajinal ultrason çektirmiştim. sonucu doktora gösterememiştim (doktorum senelik izindeydi sonrasında ben gidemedim) ama herşey normal yazıyor.normalde kist olsa raporda yazardı heralde değil mi? hastalanmadan öncede idrar testi yapmıştım negatif çıktı.Anlamadım normalmi bu kahverengi gelmesi..Ne yapsam bilemedim.

Merhaba kızlar 6 aydır bebek sahibi olmak istiyorum. Bugün hasta oldum malesef :KK43:( ama şöyle bir sıkıntım varki adet kanım koyu kahve geliyor. genelde böyle hiç olmadı ve göbeğimin tam altı acayip şişkin.ve gaz varmış gibi ağrıyor. interentte yazdım yumurtalık kistinde kahverengi olurmuş korktum açıkçası , ama geçen ay vajinal ultrason çektirmiştim. sonucu doktora gösterememiştim (doktorum senelik izindeydi sonrasında ben gidemedim) ama herşey normal yazıyor.normalde kist olsa raporda yazardı heralde değil mi? hastalanmadan öncede idrar testi yapmıştım negatif çıktı.Anlamadım normalmi bu kahverengi gelmesi..Ne yapsam bilemedim.

bizde 2 aydır bebek istiyoruz ve 2 aydır adetimden 3 gun önce kahverengi akıntı geliyor ssonrasında normal adetim oluyor.bebek calısmalarından kaynaklanan bişey bence hic boyle olmazdı banada.13nde doktora gidicem bende sebebini merak ediyorum

geçen ay olmuştum vajinal ultrason ama hemen bu ay oluşmamıştır kist değil mi ?
ben de aynı şeyi yaşadım kist çıkmıştı. kistin her ay olabilme ihtimali var. büyüyüp çatlayamayan yumurta kist halini alıyor ama bu kistler sonraki adet kanamasıyla kendiliğinden eriyor genelde. benim doktorum ne olur ne olmaz erimezse die ilaç vermişti bana ve kısa sürede yokolmuştu. ilk ve tek kist deneyimimdi. bu arada ben de bebek denemeleri yapıyorum 1 senedir. biraz da bu psikoloji yüzünden kist oluştuğunu düşünüyorum...

Back